MIĆA JOVANOVIĆ OTKRIO DETALJE SA PALMINIH ŽURKI!

Autor: Republika

Vesti

25.04.2021

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mića Jovanović rekao je večeras gostujući u Hit Tvitu da je u ljutnji lažno optužio Dragana Markovića Palmu da je podvodio devojčice na žurkama u Jagodini i da on tako nešto nikada nije video.

RepublikaFoto: printskrin

Mića Jovanović je rekao da nije samo dva puta, "već jedno 4-5 puta" prisustvovao žurkama u Palminoj organizaciji i da se tu nije ništa lascivno događalo, kao što je nedavno izjavio za jedan portal.

- Iskreno, mene je Palma dva puta dobro uvredio i zato sam izjavio šta sam izjavio. Jednom smo se sukobili oko gradnje zgrade nekog mog fakulteta u Jagodini, a drugi put kada sam iz Kana došao isključivo na njegov 50. rođendan, doneo pristojan poklon, ostavio tamo ženu... Palma me lepo ugostio, lepo sam bio primljen sve dok nije došao Boris Tadić i tražio da me pomeri iz društva. Rekao je Palmi da neće navodno da sedi sa lopovom... Palma je onda mene stavio u neki zapećak i ja sam odmah uvređen otišao kući. Nisam bio ni na tom after partiji gde se najčešće i dešavaju lascivne stvari. Na ostalim žurkama prisustvovao sam, ali one su bile identične onima koje sam ja četvrtkom pravio na Megatrendu. Dakle, ništa lascivnog tu nije bilo - objasnio je Jovanović.

On je rekao da se svega toga setio kad ga je novinar pozvao za izjavu i da je zato lažno optužio Palmu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
zdjurdjevic

25.04.2021 20:53

Dobio po prstima i sada liže onošto je posrao. Kako je to providno!