PALMA POZVAN NA INFORMATIVNI RAZGOVOR! Vučković: Nema krivične prijave, predmet je pokrenut u medijima!

Autor: Republika

Vesti

22.04.2021

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Jagodini, a povodom tvrdnji Marinike Tepić da je predsednik Skupštine opštine Jagodine i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma odgovoran za podvođenje žena i devojaka, policija u narednom periodu treba da ispita sve pomenute osobe u tom slučaju.

Foto: TV Happy
Dragan Marković Palma

Pored Markovića, policija treba da obavi razgovore sa svim licima koja su pomenuta u vezi sa spornim događanjima, kao i da pribavi, ukoliko postoje, druge dokaze, pa da podnese izveštaj tužilaštvu. Jedan od aktera afere koji je pomenut je i predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, pa se spekuliše da će i on ići na razgovor sa policijom. 

- Nakon što obavi sve te radnje i dostavi nam izveštaj, biće odlučeno da li ima mesta pokretanju krivičnog postupka - precizirao Viši javni tužilac u Jagodini Branislav Vučković.

On kaže da je u toku faza prikupljanja obaveštenja i da za sada nema krivične prijave u ovom slučaju, jer je, kako je naveo, predmet formiran na osnovu navoda u medijima.

Pre nekoliko dana iznete su tvrdnje o podvođenju devojaka i žena u Jagodini na račun Markovića, ali i drugih osoba.

Povodom spekulacija da bi ovaj postupak trebalo da se izmesti iz Jagodine, zbog funkcije i uticaja koje Marković ima u tom gradu, tužilac kaže da će o tome odlučiti njegovi nadređeni, prenosi Alo.

- Za sada za to nema zakonskih osnova, ali o tome ne odlučujem ja već moji nadređeni. Videćemo šta će biti- rekao je Vučković.

Marković je odbacio sve optužbe kao lažne, a Dačić je negirao da je išao na bilo kakve žurke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading