NEKO ĆE MORATI U ZATVOR, ILI MARINIKA ILI JA! Palma nikad oštrije odgovorio Tepićevoj: SVE JE LAŽ I IZMIŠLJOTINA!

Autor: Republika

Vesti

20.04.2021

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Markovic Palma jutros se samoinicijativno javio u Više javno tužilaštvo u Jagodini povodom optužbi Marinike Tepić.

RepublikaFoto: TV Happy
Dragan Marković Palma

- Sve što je rekla Marinika Tepić na jučerašnoj konferenciji za novinare je laž, čak su i sakrili njihovog "zašticenog svedoka", a ja ću sada da vam pokažem zašto su ga sakrili i zašto je taj koji je izneo laži protiv mene "zašticeni svedok" Đilasa i Marinike Tepić i koji je upao nasilno u RTS, što govori da se radi o čoveku koji se ne plaši - izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma, koji je zatim novinarima pojasnio slike koje su prezentovane na današnjoj konferenciji.

- Na slikama se vidi čovek koji je sve lagao o meni u istom džemperu na dva događaja. Jedan je kada je snimljen kako laže o meni, a drugi dogadaj u istom džemperu je bio na jučerašnjoj proslavi dve godine postojanja partije Dragana Đilasa. Na sledecoj slici vidite tog čoveka prilikom nasilnog upada u RTS, a sledeća slika je sa Vukom Jeremićem, pošto je prvo bio u njegovoj partiji, a onda je prešao kod Đilasa. Mislio je pošto Đilas ima ogromne pare, da će mu dati neki novac. Što mu bre Đilase ne kupi dva džempera da ih promeni na tim događajima. To su materijalni dokazi o tome ko je čovek koji je juče lagao o meni - rekao je Marković.

RepublikaFoto: Republika

- Ja sam jutros bio u Višem tužilaštvu u Jagodini i tražim da se ispitaju svi navodi Marinike Tepić i tog koji se navodno plaši, a ulazi u RTS i silom razbija vrata sa Đilasom. Oni treba da objasne ko su ta deca, ko su te devojke, koje su to žene koje su navodno  bile na tim mestima koje oni pominju i da se tu desilo to što su oni naveli. Odgovorno tvrdim: sve je čista laž. Zbog ovoga neko mora u zatvor, ili Marinika Tepić ili ja. U zatvor će ići onaj ko laže. Marinika Tepić će morati sve da dokaže - rekao je Marković.

- Žene koje su zaposlene u javnom sektoru u Jagodini, odnosno većina njih, će tužiti Mariniku Tepić, jer je ona izjavila na jednoj televiziji kako te žene dobiju moj broj telefona, pa se jave za druženje, a onda koja se navodno dobro druži dobije posao. Sve žene koje rade u okviru lokalne samouprave će tužiti Mariniku Tepić kazao je Marković - dadao je Palma.

Foto: Republika

- Ovo je pokušaj da se devalvira sve ono što sam ja radio u ovom gradu od 2004. godine i da me uvaljaju u blato. Neće uspeti u tome, ali moraće da objasne sve što su pričali i da dođu ti koje pominju, ali nema ko da dođe, jer je sve čista laž. Ja imam tri unuke i da im neko uradi to što navode da sam ja uradio, ja bi to završio po hitnom postupku. Ako je to tako, a nije, imaju li ta deca roditelje. Što, ne smeš da se boriš za svoje dete. Sve je čista laž i nameštaljka. Ali ne mogu tim lažima da uspore moj publicitet i Srbija vrlo dobro zna da sam ja domaćin i da takve stvari nikada u životu ne bih ni pomislio. Osuđujem sve one koji se tako odnose prema deci i maloletnim licima. Mnogo stavki ima koje treba da objasni Marinika Tepić i njen gazda Đilas. Zamolio sam Tužilaštvo da ubrza proces, jer je javnost uznemirena - kazao je Palma.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading