NAPRED SRBIJO! Vučić podelio fotografiju sa Brnabićevom i Malim, pa poslao JAKU PORUKU!

Autor: Republika

Vesti

10.04.2021

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je na svom Instagram nalogu fotografiju sa predsednicom Vlade Anom Brnabić i ministrom finansija Sinišom Malim.

RepublikaFoto: printscreen
Vučić, Brnabićeva i Mali

- Divan dan u Beogradu. Posle napornih sastanaka, nešto između doručka i ručka sa prijateljima, na prelepoj beogradskoj Promenadi. Istovremeno, verujem da ćemo uskoro moći da otvorimo sve restorane i kafiće na nivou cele Srbije. Disciplinom i odgovornošću smo to zaslužili, a naša ekonomija mora da živi i da bude medju najbrže rastućim u Evropi. Napred Srbijo! - napisao je Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Mile Bambus

10.04.2021 12:37

Ima da izadjem taj vikend i da se nasljemam za sve pare. Ima da pijem od ujutru do uvece. Ima da se nalizem, pa nek me ova moja grdi, nema veze.

Filip

10.04.2021 13:11

U poptunosti se slažem sa predsednikom. Treba otvoriti kafiće i restorane.

Ivana

10.04.2021 13:12

Ko naporno radi, kao ova trojka, za svoj narod i svoju zemlju, i zaslužuje mali predah. Lepo vreme, divno društvo, odlična hrana.

Nena

10.04.2021 15:30

Posle uspesnih zavrsenih sastanaka, i nedelje, vredi se malo opustiti, i obaviti prijateljski razgovor, a i uz to pojesti nasu domacu hranu i napuniti baterije