(VIDEO) PREMIJERKA RASTURILA TAJKUNSKE MEDIJE: Stefanovića su prozvali Slina, A DANAS GA DIŽU U NEBESA!

Autor: Republika

Vesti

02.04.2021

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić prokomentarisala je gostujići na TV Pink licemerje tajkunskih medija pod kontrolom Dragana Đilasa i Dragana Šolaka.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ana Brnabić

Osvrćući se na podršku koju potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Nebojša Stefanović poslednjih dana ima u medijima pod kontrolom tajkuna, premijerka je ocenila da je krajnje licemerno što Stefanovića uzdižu u nebesa ljudi koji su mu dali nadimak Slina.

- Na tajkunskim medijima, medijima pod kontrolom Đilasa i Šolaka, Nebojša Stefanović je novi heroj. Neko koga su oni uzeli u svoju zaštitu, što je neverovatno. Neko kome su oni dali nadimak Slina, a danas kažu "Stefanovića mnogi potcenjuju, on ništa nije zgrešio, ni on ni Dijana Hrkalović". I to rade samo zato što imaju taj utisak da je Nebojša Stefanović nešto zgrešio protiv Aleksandra Vučića - navela je premijerka.

Ona je prokomentarisala i stavove Vukašina Obradovića, koji je na tajkunskim medijima pričao da je Stefanović nadimak Slina dobio u mladosti.

Pa nisu njega u mladosti zvali Slina, nego ste ga vi prozvali Slina i tada vam je bio Slina kada ste mislili da je lojalan Vučiću, a danas kada vi mislite da on nije lojalan Vučiću onda je on fenomenalan i odličan - konstatovala je premijerka.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

O vakcinaciji

Kada je reč o vakcinaciji, kao što je Republika već pisala, premijerka je ocenila da je to pitanje nacionalne bezbednosti.

Povodom hapšenja pojedinih ativaksera koji se su oglašavali na društvenim mrežama, Brnabić je na TV Pink rekla da su lažne vesti o vakcinaciji nešto što građane može koštati života.

- Ako je i jedna osoba koja je razmišljala da se vakciniše i čula laži pa od toga odustala i umrla, to je krivično delo. Moramo ozbiljno da se se bavimo ovom temom, ovo je pitanje nacionalne državne bezbednosti - rekla je Brnabić.

Navela je da je na poslednjoj sednici Saveta za nacionalnu bezbednost osnovna tema bila vakcinacija, a da se o tome razgovaralo i u Skupštini Srbije.

Premijerka je odbacila navode da je predsednik Aleksandar Vučić antivakser, istakavši da je on jasno pozvao građane na vakcinaciju i da je najavio da će se uskoro vakcinisati.

- Vučić je zeleo da se vakciniše u trenutku kada znamo da imamo dovoljno vakcina. On sada otvara drugi krug masovne imunizacije. To će nam pomoći da dođemo do kolektivnog imuniteta - kaže Brnabić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading