OBRAZ ĐON! Lažljivi Vuk Jeremić pokušava da se opere ZBOG NEMERLJIVE ŠTETE KOJU JE NANEO SRBIJI!

Autor: Republika

Vesti

17.02.2021

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić još jednom je demonstrirao koliko je licemer pošto je godišnjicu samoproglašenja Kosova pokušao da iskoristi za sticanje jeftinih političkih poena.

RepublikaFoto: youtube.com/Nova S
Vuk Jeremić

Jeremić je, naime, na svom Tviter profilu objavio video u kome se hvališe kako je navodno zagovornik Kosova u sastavu Srbije, iako je dobro poznato da su upravo njegovi potezi doveli do toga da je pozicija Beogradu u borbi za očuvanje južne srpske pokrajine praktično razorena.

Uostalom, treba se samo setiti mišljenja suda u Hagu za koji se Jeremić zdušno zalagao, a zahvaljujući kom su šanse Srbije da sačuva Kosovo značajno smanjene.

Koliko je Jeremić dobro radio, najbolje svedoče i hvalospevi koje je svojevremeno dobio u albanskim medijima.

Umesto da se bar zaćuti posle takve bruke, Jeremić na sav glas pokušava da se predstavio kao borac za Kosovo.

- Kada su kosovski Albanci pre 13 godina jednostrano proglasili nezavisnost, u tome su ih agresivno podržale neke od najmoćnijih država sveta. Nije bilo lako svima njima reći u lice u Savetu bezbednosti UN da Srbija to NIKADA neće prihvatiti. Iza ovih reči stojim i danas - napisao je Jeremić na svom profilu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Maja

17.02.2021 13:50

Samo Jeremić neka ne spominje KiM. Pokazao se dok je bio ministar spoljnih poslova kao i dan danas zalaže se za albance. Ruke se mogu oprati ali obraz nikad.

Dejo

17.02.2021 14:04

Nema većeg prevaranta i lažova od Vuka Jemića i cele opozicije oni su dno dna.

Ana

17.02.2021 14:12

Vuče, Vuče, u laži su kratke noge!

Mirko

17.02.2021 14:29

Neznam sta ima na umu Jeremic mozda da proba da baci narodu prasinu u oci ponovo,dok se on bahatio po svetu a sve na racun i stetu Srbije,licno je Jeremic nas KiM nudio albancima a sada glumi finocu.