Direktor toplana Basta: Predsedniče, hvala što ste omogućili da se svi vakcinišu!

Autor: Republika

Vesti

03.02.2021

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor JKP "Beogradske elektrane" Rade Basta objavio je otvoreno pismo zahvalnosti predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za brigu o zdravlju radnika u tom preduzeću.

Foto: Tanjug
Rade Basta i Aleksandar Vučić

Pismo prenosimo u celosti:

- Poštovani predseniče Republike Srbije, gospodine Vučiću, 

Za ovih jedanaest meseci kada korona virus odnosi milion žrtava u svetu, želim da vam se zahvalim što ste za kratko vreme svojim ličnim angažovanjem uspeli da obezbedite sve neophodno za lečenje ove opake bolesti i na kraju najneophodnije, a ro su vakcine i na taj način sačuvali svaki dragoceni život. Uspeli ste u svemu što ste obećali gradjanima Srbije a što mnogo veće svetske sile i državnici nisu u tako brzom roku.

Ispred JKP “Beogradske elektrane” želim da kažem veliko HVALA što je svaki zaposleni do sad primio vakcinu. Znam i znamo svi da je to zahvaljujući Vama, Vašoj upornosti i iskrenim prijateljskim vezama u svetu. Zato je Srbija prva u Evropi koja je učinila svoje gradjane sigurnim. Zaposleni u “Beogradskim elektranama” koji brinu u energetskoj stabilnosti Beograda se sada osećaju zaštićeno. Od početka borbe sa korona virusom u “Beogradskim elektranama” obolelo je više od 300 zaposlenih, medju njima je bilo i preminulih ali su zahvaljujući našem zdravstvenom sistemu i vašoj kordinaciji svih institucija, se velika većina i oporavila i zato u ime svih zaposlenih u “Beogradskim elektranama” želim  da iskažem veliko poštovanje Vama i Vladi Srbije što ste nam sve ovo omogućili i što smo time stali u red sa najrazvijenijim zemljama sveta u borbi protiv ove pandemije. Vaše veliko delo se pamti i nikad ne zaboravlja - napisao je u pismu Rade Basta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading