PRODAO SRBIJU ZA BOMBONE, BUKVALNO: Bivši DOS-ov ministar učinio NEPOJMLJIVE POTEZE zarad slatkog zadovoljstva

Autor: Republika

Vesti

28.01.2021

15:20 >> 15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo po malo, brojne afere prethodne vlasti dolaze na videlo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Bombone

Svaki put kada sadašnja opozicija koja hoće opet da dođe na vlast uperi prstom u nešto što im smeta, ispostavi se da prikažu svoj poremećaj kratkotrajne memorije, te da brzo zaborave šta se radilo u njihovo doba.

Garnitura koja je u narod od malverzacija, marifetluka napravila umetnost, a čiji je pljačkaška privatizacija postala biznis model, ima previše "putera na glavi" da bi smela ikom da priča kako bi nešto u državi trebalo da izgleda.

Novinar i pisac Dejan Lučić razotkrio je "prljave radnje" bivšeg ministra spoljnih poslova u DOS-ovoj vladi Gorana Svilanovića, koji je bio spreman na izdaju Srbije zarad sitnih privilegija i materijalnog dobra:

- Jedan gospodin koji je bio ministar spoljnih poslova, Svilanović, odradio je šta je trebalo za englesku obaveštajnu službu i nagrađen je njegov brat, vlasnik preduzeća koje prodaje bombone kod kase u samoposlugama. Mentol bombone, žvakaće gume,... - ispičao je Lučić u emisiji "Bez ustručavanja" na KTV.

RepublikaFoto: Tanjug
Goran Svilanović

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivica

29.01.2021 06:57

Svilanović i svi drugi iz dos-a ,bez obzira šta lučić blebeće,su izdajnici ali u srbiji niko nema m.da