POZNATI REŠETALI PITANJIMA BIVŠEG MINISTRA: Ana, nema venčanja, ostajemo ljubavnici!

Autor:

Vesti

01.09.2018

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšeg ministra građevinarstva i infrastrukture, počasnog predsednika SPS Milutina Mrkonjića poznate ličnosti pitale su o stanju srpskih puteva, politici, a posebno ih je zanimala njegova veza sa pevačicom Anom Bekutom. U našem intervjuu bez cenzure upravo ga je ona pitala kada će stati na ludi kamen, na šta je dobila odgovor da njih dvoje ostaju ljubavnici.

RepublikaFoto: Tanjug

Darko Glišić, predsednik IO SNS

*Druže Mrko, od kada se družite sa Milom Đuraškovićem i da li zbog toga Ubljani imaju auto-put iz njive u njivu?

- Druže Darko, moje druženje s Milom nije uopšte bitno za završetak te deonice. Nažalost, ti nisi uradio svoj posao posle mog odlaska i oni koji su nastavili da vode ministarstvo posle mene nisu pustili deonicu u Ubu da se koristi za saobraćaj dok se ne urade dve deonice pre i posle nje. Vi ste je ostavili da ona ide od njive.

Slobodan Milosavljević, bivši ministar poljoprivrede

*Poštovani i uvaženi kolega, da ste danas na čelu ministarstva, da li biste dozvolili da svi drugi budu potencijalno krivi i odgovorni za više propusta u izgradnji putne infrastrukture, a da jedino ministar i njegovi najbliži saradnici ne snose ni promil odgovornosti? Ili biste, u šta ja verujem, smenili odgovorne i ponudili svoju ostavku kao moralni čin?

- Mislim da me dobro poznajete i potpuno ste u pravu. Kada sam čuo pre tri meseca da je podneta prijava protiv mene za deonicu Ub-Lajkovac, prvi sam rekao da, ako je neko odgovoran, ja sam i niko drugi. Ministar uvek treba da bude prvi na listi onih koji su odgovorni.

RepublikaFoto: Starsport

Milorad Vučelić, predsednik FK Partizan

*Koliko se vaša reč uvažava u SPS s obzirom na to da ste počasni predsednik? Posebno me zanima koliko vas slušaju saborci vezano za podizanje spomenika Slobodanu Miloševiću?

- Dragi Milorade, veliki mangupe i dobri prijatelju, ti vrlo dobro znaš koliko naši u partiji slušaju bilo koga. Ja i ne pokušavam da im solim pamet bilo kakvim savetima. Samo očekujem da poštuju tradiciju partije i čoveka koji ju je napravio, kao i da apsolutno podrže izgradnju spomenika Miloševiću.

Nenad Milosavljević, vođa grupe Galija

*Koju ste muziku slušali u studentskim danima i koji vam je koncert ostao u sećanju iz tog perioda?

- Dragi Nešo, uvek si bio moj miljenik, iako sam više voleo narodnu muziku jer sam bio vezan za gradilišta i trubu. Trubači su bili moj san, a moja omiljena pevačica pokojna Usnija Redžepova, koje se i sada s poštovanjem sećam. Sada je Bekuta osvojila moje srce i kao žena i kao pevačica.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Ana Bekuta, pevačica

*Kada ćeš da staneš na ludi kamen, Milutine?

- U ozbiljnim godinama u kojim smo se zaljubili jedno u drugo nije potreban formalni papir za nastavak ljubavnog života. Ana, mi ostajemo i dalje predivni ljubavnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading