Poznati pitanjima rešetali Mišu Vacića: Šešelj je politička prošlost, neka se pomiri sa istinom

Autor:

Vesti

14.09.2019

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miša Vacić, lider Srpske desnice, priznao je da mu je u mladosti idol bio Vojislav Šešelj, i to zbog nastupa koji je lider SRS imao u Hagu. Sada, kada ga je vođa radikala kao političkog konkurenta isprozivao, Vacić odgovara da je Šešeljevo vreme prošlo, te da je već politička prošlost.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Miša Vacić

Kada je reč o njegovim političkim ambicijama, Vacić kaže da je uspeh koji je Srpska desnica ostvarila na izborima u Medveđi, gde su sami prešli cenzus, samo početak i poručuje da će njegova partija biti budućnost Srbije.

Odgovarajući na pitanja poznatih, Vacić je otkrio da više voli crnokose devojke, ali je otkrio i da je svojevremeno trenirao četiri sporta, te da se oprobao u boksu i u MMA.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Vojislav Šešelj, lider SRS

*Poručite Miši Vaciću da ću mu je*ati majku.

- Gospodine Šešelj, smatram da intelektualcu vašeg ranga ne priliči takav govor. Ne skrivam da ste meni i velikom broju mladih bili uzor dok ste se borili u Hagu. Danas je vreme da se suočite sa činjenicom da ste ipak politička prošlost. Gospodine Šešelj, zbog vaših godina u kojima ste i vašeg zdravstvenog stanja smatram da vam stres nije potreban.

Darko Božović, bivši golman Partizana

*Da li si se nekad bavio sportom?

- Borilačke veštine sam dugo trenirao, a sada kada mi vreme dozvoli. Četiri godine kik-boks, godinu dana boks, dve godine MMA, dve godine vaterpolo i godinu i po dana atletiku. Moram priznati znatno manje nego ranije i trudim se da to promenim jer je sport važan segment ne samo zbog zdravlja već i zbog mentalne stabilnosti.

Nemam nijedan, a ne 14 džipova. Imaju ih moji saradnici, koristimo ih tokom kampanje

Predrag Azdejković, gej-aktivista

*Koliko su ti se stavovi o LGBT populaciji promenili od početka bavljenja politikom do danas i koliko sam ja odgovoran za to?

- Moji stavovi po pitanju LGBT su isti, smatram da parade treba zakonom zabraniti jer svačija seksualnost je stvar lične prirode i privatnosti, a ne javne promocije zarad ličnih interesa. No, moram priznati da su mi tvoji nacionalni stavovi zaista simpatični i da navijam da taj lobi kojem pripadaš još više radi u nacionalnom interesu.

Foto: instagram.com/andrijaera

Era Ojdanić, pevač

*Padaš li pre na crnke ili plavuše i šta više voliš kod žena, grudi ili zadnji trap?

- Moja je verenica crnka. A o ženama je degutantno da vam odgovorim na način na koji ste postavili pitanje.

Božidar Spasić, bivši pripadnik DB

*Gde očekujete sledeću pobedu desnice u Srbiji?

- Desnica se kao politička opcija u Srbiji galopirajućim tempom širi, i na prvim narednim izborima pokazaćemo svoju jačinu. Medveđa je samo početak. Ako sagledate evropske trendove, desnica je u ekspanziji, što znači da će Srpska desnica u Srbiji biti legitimna politička budućnost.

Tijana Ajfon, starleta

*Pročitala sam negde da imate 14 džipova. Ako je to istina, koji vam je omiljeni?

- Nemam nijedan džip. Ali moji saradnici imaju i koristimo ih isključivo za kampanje kada obilazimo nepristupačne terene.

Damir Handanović, član Glavnog odbora SNS i direktor CEBEF

*Pošto znam da voliš životinje, koja ti je omiljena rasa psa?

- Trenutno imam rotvajlera, koji mi je treći pas, i zove se Atila. Prethodni su bili Arej i Aron, takođe rotvajler i crni labrador. Životinje jako volim i uvek podržavam prave i iskrene borce za zaštitu životinja.

Foto: printscreen/youtube.com/ Novo jutro

Vladimir Đurić Đura, frontmen benda Đura i mornari

*Koji ti je omiljeni strani filozof?

- "Šta treba uraditi da bi se pridobio narod? Nek valjani ljudi budu na višim položajima od rđavih ljudi, narod će vam se priključiti. Učinite li suprotno, narod vam neće pružiti svoju podršku." Konfučije.

Nenad Milijaš, pomoćni trener u Crvenoj zvezdi

*Neguješ li porodične ručkove i okupljaš li familiju često?

- Porodica za mene predstavlja mir i stabilnost, i trudim se da svaki svoj slobodan trenutak provedem sa njima. Uprkos obavezama, nedeljni porodični ručak ne propuštam, i to je jedan od trenutaka kada smo svi familijarno na okupu. A to nema cenu. Znam da je kod vas u kući isto.

Bojan Butulija, bivši trener Partizana u rukometu

*Za koga navijaš?

- Zvezda, Srbija, nikad Jugoslavija. Ljubav prema Crvenoj zvezdi mom bratu i meni je tata od malih nogu usadio. Ali na evropskim takmičenjima uvek bodrim tim koji je iz Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading