Nastavak srećnog odrastanja uz Moju Kravicu: IMLEK POKLONIO DEČIJE IGRALIŠTE BEOGRADU

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

11.09.2018

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru velike društveno odgovorne akcije kompanije Imlek, "Moja Kravica - Rasti srećno", u Beogradu je, u saradnji sa gradom Beogradom i JP Ada Ciganlija, izgrađeno najmodernije dečije igralište.

RepublikaFoto: Promo foto
Jovan Bugarčić, kompanija Imlek, Nikola Nikodijević, predsednik Skupštine grada Beograda, Nataša Stanisavljević, gradski sekretar za socijalnu zaštitu, Robert Đukić, v.d. direktora javnog preduzeća Ada

Najmlađi stanovnici prestonice od sada imaju priliku da uživaju u Moja Kravica igralištu na omiljenom izletištu mnogih Beograđana, Adi Ciganliji.

Uz podršku lokalnih samouprava, u okviru ove velike društveno odgovorne akcije, Imlek je do sada usrećio veliki broj dece u Nišu, Kruševcu, Novom Sadu i Banjaluci. Izgradnjom igrališta, poštujući najviše standarde bezbednosti, Imlek ima želju da ovog puta najmlađim stanovnicima Beograda obezbedi što lepše okruženje za igru, koje je opremljeno brojnim elementima, sa ciljem da se odgovori na različite potrebe mališana svih uzrasta, koji će na tom mestu provesti nezaboravne trenutke u toku odrastanja.

- Veliko nam je zadovoljstvo što baš u Beogradu nastavljamo sa društveno odgovornom akcijom "Rasti srećno". Odlučili smo se za jedno od omiljenih beogradskih izletišta Adu Ciganliju, koju svakodnevno posećuje veliki broj dece. Imajući u vidu da su Moja Kravica proizvodi među omiljenima kod mališana, drago nam je što ćemo ovom akcijom dodatno ulepšati odrastanje naših najmlađih. Želja nam je da sva deca rastu zdravo i srećno, zbog čega planiramo da nastavimo sa ovakvim aktivnostima i ubuduće - izjavio je Jovan Bugarčić iz kompanije Imlek.

RepublikaFoto: Tanjug/Sekretarijat za informacije
Foto: Ilustracija

- Ispred Sekretarijata za socijalnu zaštitu grada Beograda, zahvalila bih se kompaniji Imlek što već dugi niz godina vodi računa o našoj deci i njihovom odrastanju, jer oni predstavljaju naše najveće blago i budućnost. Sekretarijat čini sve da svojim najmlađim stanovnicima obezbedi što bolje uslove, kako za školovanje, tako i za igru i zabavu. Zbog toga se radujem što zajedničkim snagama, uz kompaniju Imlek, pomažemo mališanima da uz igru prožive najlepše doba svog života-detinjstvo - istakla je Nataša Stanisavljević, gradski sekretar za socijalnu zaštitu.

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILIJEVIĆ
Nikola Nikodijević

- U ime grada Beograda iskoristio bih priliku da se zahvalim kompaniji Imlek na društveno odgovornom poslovanju i realizaciji još jednog u nizu projekata ovog tipa, koje zajedno sprovodimo.  Čvrsto verujem da ćemo u budućnosti realizovati još veliki broj ovakvih projekata, na radost najmlađih Beograđana. Opredeljenje Grada jeste da stvara jedan humaniji i lepši Beograd, koji će na svakoj opštini i u svakom naselju imati što lepši kutak, koji će se sastojati od velikog broja besplatnih sadržaja za sve generacije, od najmlađih do najstarijih. Upravo zahvaljujući ovakvoj politici Grada, otvoreno je više od 200 igrališta i parkova, i realizacija ovakvih projekata biće naše opredeljenje u budućnosti - izjavio je Nikola Nikodijević, predsednik Skupštine grada Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading