DRŽAVA DELI 100.000 VAUČERA: Danas počinje prijava za besplatno letovanje u Srbiji

Autor:

Vesti

20.06.2023

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na šalterima pošta danas će početi prijavljivanje građana za korišćenje dodatnog broja vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji, a kako je objavilo Ministarstvo turizma i omladine, i ovoga puta biće podeljeno 100.000 vaučera vrednih po 5.000 dinara.

DRŽAVA DELI 100.000 VAUČERA: Danas počinje prijava za besplatno letovanje u Srbiji

Foto: Wikipedia/Sasapokimica

Oni koji su ove godine već ostvarili pravo na vaučere, ne mogu da podnose prijave za nove
Pravo na vaučere imaju penzioneri, nezaposleni, korisnici prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica, zaposleni sa primanjima koja ne prelaze 70.000 dinara mesečno, vojni invalidi, nosioci poljoprivrednog gazdinstva, studenti, a korisnici mogu biti i stariji od 65 godina koji nemaju pravo na penziju.

Ovo je treća podela vaučera tokom ove godine, a u obe prethodne građani su se veoma brzo prijavili za ovaj vid subvencionisanog odmora, pa su u januaru vaučeri razgrabljeni za dan i po, a u maju za samo jedan dan.

Vaučeri će moći da se iskoriste u ugostiteljskim objektima koji učestvuju u sistemu njihove dodele, a krajnji rok za korišćenje vaučera je 20. novembar.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading