Detaljna vremenska prognoza do Nove godine! Danas se zabeleo Beograd, a uskoro nam stiže i težak pljusak!

Autor: Republika

Vesti

18.11.2018

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i hladno, posle podne u juznim, a uveče i tokom noći u centralnim i severnim krajevima kisa, susnezica i sneg, na planinama sneg.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Vetar će biti slab i umeren, u planinskim predelima istočne Srbije. povremeno i jak, istočni i severoistočni. Najniža temperatura od -3 do 3 C, najviša od 3 do 6 stepeni. Uveče i tokom noći na jugu i istoku očekuje se formiranje manjeg snežnog pokrivača, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti oblačno i hladno, tokom većeg dela dana suvo. Uvece i tokom noći povremeno s kisom, u višim delovima grada moguća je pojava susnežice, kratkotrajno i snega. Vetar slab i umeren istocni. Temperatura bez veceg kolebanja, od 2 do 5 C. 

Izgledi vremena u Srbiji za sedam dana - do 25. novembra:

U ponedeljak pretežno oblačno i hladno, ujutru na jugu, a sredinom dana i u ostalim krajevima prestanak padavina uz kratkotrajno delimicno razvedravanje. Uvece i tokom noci novo naoblačenje sa kišom sa jugozapada, koja ce se ponegde lediti na tlu, na planinama sa snegom. 

Foto: accuweather.com/printskrin


U utorak i sredu oblačno, vetrovito sa jakom kišom, na planinama sa snegom, koji će u utorak tokom dana preci u kisu. Duvace umeren i jak, u košavskom području i olujni jugoistočni vetar, koji ce u sredu biti u slabljenju. Od četvrtka umereno oblačno i suvo, uz manji porast dnevne temperature.

DRUGA POLOVINA DECEMBRA:

U drugoj polovini decembra nas očekuje temperatura na oko 8 stepeni iznad nule, a prognoze za Novu godinu da će biti snega i 4 stepena iznad nule! 

 

Foto: accuweather.com/printskrin

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading