Stiže nam ledeno zlo: Evo kada počinju hladni dani koji donose kišu i sneg!

Autor: Republika

Vesti

13.11.2018

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas će biti pretežno sunčano, samo će u Negotinskoj Krajini biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, vetar će biti slab i umeren, u košavskom području i jak, a u Južnom Banatu i Donjem Podunavlju sa udarima olujne jačine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Ilustracija

Sutra se predviđa prolazno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom, pojačanim severozapadnim vetrom i manjim padom temperature. Zatim do nedelje malo i umereno oblačno, a početkom naredne sedmice oblačno, hladnije, mestimično sa kišom i snegom.

Meteorolog kompanije "Weather2Umbrella" Đorđe Đurić kaže da se još samo danas zadržava prolećno vreme.

- Temperatura će biti oko 20 stepeni, a onda u toku noći sa severa sledi prodor oslabljenog hladnog fronta koji će doneti prolazno naoblačenje, tako da nas već sutra očekuje svežije vreme. Neće više biti toliko toplo, biće 15, 16 stepeni, na severu će biti suvo, tek koja kap kiše može pasti u južnim i centralnim predelima - priča Đurić za alo. On navodi da če se od četvrtka do kraja sedmice zadržati suvo reme, ali uz postepeni pad temperature.

- Za vikend će biti oko deset stepeni, a vreme će biti jesenje. Od sledeće sedmice biće dosta hladnije, imaćemo jutarnje minuse, a maksimalna temperatura biće oko pet stepeni.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading