HLADNO JUTRO SA MRAZOM: Evo kako će biti tokom dana

Autor: Republika

Vesti

13.11.2018

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji u utorak jutro vedro i hladno, u dolinama i kotlinama i maglovito, a ponegde i sa slabim mrazom. Tokom dana očekuje se sunčano i veoma toplo za ovo doba godine.

RepublikaFoto: pixabay.com

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području jak, a na jugu Banata i u donjem Podunavlju sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od -2 do 7, maksimalna dnevna od 10 do 19 stepeni.

U Timočkoj Krajini biće tmurno, maglovito i hladnije, sa maksimalnom temperaturom od 7 do 9 stepeni. U toku noći sa severa Srbije očekuje se prolazno naoblačenje, a vetar će biti u skretanju na severozapadni.

U Beogradu u utorak sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 7, maksimalna dnevna 17 stepeni. U toku večeri i noći prolazno naoblačenje, a vetar u skretanju na severozapadni.

U Srbiji u sredu na severu suvo, u ostalim predelima promenlivo oblačno, tek ponegde sa slabom kišom. Biće hladnije. Od četvrtka sledi dalji pad temperature, a do kraja sedmice biće suvo i prohladno. U toku vikenda ujutro se u većini predela očekuje slab mraz, tokom dana prohladno, maksimalna temperatura biće uglavnom oko 10 stepeni.

Do kraja sedmice u Beogradu suvo, a očekuje se i postepeni pad temperature. Za vikend prohladno, uz slab mraz tokom jutra, dok će tokom dana maksimalna temperatura biti do 10 stepeni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading