Vrućina u Srbiji se nastavlja: Jutro i veče hladno, preko dana prženje!

Autor: Republika

Vesti

09.11.2018

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji jutro vedro i hladno, u dolinama i kotlinama i maglovito, dok se tokom dana očekuje sunčano, ali i malo svežije u odnosu na prethodne dane. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od -1 do 9°C, maksimalna dnevna od 12 do 18°C.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

U Beogradu nakon vedrog i hladnog jutra, tokom dana sunčano i svežije u odnosu na prethodne dane. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 5°C, maksimalna dnevna 15°C.

U Beogradu narednih dana jutra hladna, dok se tokom dana očekuje sunčano i dalje relativno toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura u nedelju i početkom sledeće sedmice biće i do 20°C.

Narednih dana, jutra će u svim delovima Srbije biti hladna, ponegde i maglovita, naročito u dolinama, kotlinama i na visoravnima, dok se tokom dana očekuje uglavnom sunčano, a biće i dalje relativno toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatua u nedelju i početkom sledeće sedmice biće u većini predela oko, ponegde i preko 20°C, dok će u Timočkoj i Negotinskoj Krajini biti oblačno i hladnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading