(FOTO) LAVINA KOMENTARA: Kikinda je dobila novu skulpturu, a onda su se usijale društvene mreže

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

02.11.2018

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Kikinde pohvalili su se sugrađanima novom statuom - sovom. Ali, ono na šta očigledno nisu računali, to je da su građani u statui videli nešto sasvim drugo, nikako simbol ove ptice.

Gradski oci su se sovom, autora Jovana Blata, pohvalili na svom zvaničnom Fejsbuk nalogu objavivši nekoliko njenih fotografija, uz komentar:

- Da li ste primetili da polako stižu naše drage gošće, sove? Nije ni čudo, jer stigao je i Sovembar! - navedeno je u komentaru.

Sova jeste izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama jer se mahnito deli, baš kao što je red kada novo umetničko delo ugleda svetlost dana, samo što su komentari fotografija otišli u potpuno drugom smeru.

 

Možda bi bili zanimljiviji slavnom začetniku psihoanalize Sigmundu Frojdu, da je slučajno živ, jer u ovoj sovi većina ljudi vidi - falus.

Ima ih i koji čestitaju gradskim ocima, uz komentar "da je sve lepša naša Kikinda", dok nekima nije jasno zašto je statua nazvana sovom "kad ova skulptura tek blago podseća na nju".

- Meni baš nije jasna. Ko uopšte odlučuje o tome šta će simbolisati jedan grad? - jedan je od pristojnih komentara na novu skulpturu, ostali nisu za prenošenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading