(FOTO) Suze same kreću! Humani gest Lidla rastopio i najhladnija srca!

Autor: Republika

Vesti

25.10.2018

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Lidl pokazala je da, ne samo da brine o građanima i o njihovim tankim novčanicima - već i o njihovim najboljim prijateljima, odnosno o psima.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Lidlu su se obratile osobe iz komšiluka sa molbom da sa Lidlovog parkinga kod Ade Ciganlije, gde se uskoro otvara nova radnja, ne uklanjaju sklonište, niti teraju kerušu Mašu koja tu boravi već 16 godina, još dok je to bila zapuštena parcela.

Kompanija je uputila dirljiv odgovor:

- Upoznati smo sa činjenicom da je parcela na kojoj se otvara Lidl prodavnica na Adi dom šesnaestogodišnje Maše, koja je ispratila sve faze izgradnje naše prodavnice, i uklanjanje njenog dosadašnjeg skloništa nije odluka kompanije Lidl i njenih predstavnika. Lidl će za Mašu pronaći mesto na parceli i obezbediti joj novu kućicu. Dodatno, kompanija će osobama koje već godinama brinu o Maši obezbediti i određenu količinu hrane, kako bi svakoga dana imala kvalitetan obrok - piše u mejlu ove kompanije.

Ovaj humani gest građani masovno dele na društvenim mrežama.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading