KAMIONDŽIJA BAKSUZ: Napisali mu devet kazni za sat vremena

Autor: Republika

Vesti

18.10.2018

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privatni prevoznik Vladimir Žunić (44) prekjuče baš nije imao sreće s patrolom saobraćajne policije, koja mu je u roku od svega sat vremena napisala čak devet prekršajnih prijava!

RepublikaFoto: GZS
Vladimir Žunić

- Sat i po su me trojica policajaca držali pored puta kod Limskih bisera i pisali kazne. Nisam mogao da verujem šta mi se događa i sve sam doživeo kao klasično iživljavanje. Išao sam kod komandira policije da pitam da li je ovo moguće, ali nije bio na poslu. Rekli su mi da dođem posle 15 časova - rekao je Žunić za Glas zapadne Srbije.

On smatra da nije napravio tako velike prekršaje da bi dobio čak devet kazni.

- Napisali su mi prijave za tahograf trake. Nisam znao da tahograf listić kad dođem sa vožnje treba da izvadim, i to je u redu što su mi pisali kaznu, nisam znao, sada znam. Zatim, što nisam pisao neke potvrde, u kojima se uglavnom lažiraju izveštaji. Kod mene se po kilometraži vidi da je kamion mirovao, mislio sam da je to merodavnije. Oni čak od nas traže da ih pišemo pisaćom mašinom. Ja ne mogu da vozim kamion i da budem daktilograf i nosim pisaću mašinu! - navodi Žunić.

Za devet kazni Žunić treba da plati 45.000 dinara ili polovinu, ako uplati u određenom roku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading