Leskovčanin pazario 30 kilograma banana i 10 kilograma piletine, ali ne za prodaju!

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

13.10.2018

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidl euforija ne jenjava! Veliko interesovanje u prva dva dana od otvaranja hipermarketa "Lidl" u Leskovcu ne prestaje, pa su tako mnogi kupci došli na ideju da gomilu hrane koju su pazarili preprodaju na pijacama, ali to nije bio slučaj i sa Slavišom, koji je kupio 30 kilograma banana i 10 kilograma piletine u druge svrhe.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Banane u Lidlu povoljne

Tokom otvaranja hipermarketa u Leskovcu među prvima je u gužvi ušao Slaviša iz obližnjeg pomoravskog sela koji je svoje mesto na ulazu "Lidla" u Leskovcu zauzeo u zoru oko četiri časa ujutro.

(FOTO) POMAMA NA DANAŠNJEM OTVARANJU LIDLA: Nastupila borba oko piletine, u jednom trenutku je nestalo

- Kupio sam tridesetak kilograma banana i oko desetak kilograma pilećeg mesa. Banane neću prodavati kao neki na leskovačkoj Zelenoj pijaci, niti piliće. Banane ću prosušiti i izmešati ih sa suvim grožđem i domaćim sušenim šljivama, sušenom kruškom i jabukom i eto ti jeftinih grickalica za celu zimu. Što se pilića tiče nekako su brate "bledunjavi" nisu kao naši domaći - priča Slaviša svoje prvo iskustvo sa kupovine u leskovačkom marketu "Lidl".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading