Sergej pokazao da je NEPISMEN!

Autor: Republika

Vesti

12.10.2018

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Sergej Trifunović, osim što je prevarant, povrh svega je i nepismen. Biće da ih pored glupe i dobre dikcije, nisu kako treba učili gramatici ili je on zabušavao na predavanjima.

RepublikaFoto: e-stock/S. FILIPOVIĆ
Sergej Trifunović

Elem, Serge Truffaut (kako mu je ime na Tviteru) je ovog puta na svom nalogu upitao "Jeli ovo fala za mojkovačku bitku".

Iako nije jasno koga je pokušao i za šta da prozove ovog puta, evidentno je isprovocirao jednog od pratioca, koji nije propustio da mu napiše da je nepismen.

Pantelija mu je na Tviteru lepo objasnio da se je li ili je l', svejedno da li je duži ili skraćeni oblik, pišu uvek odvojeno, a ne kao kod Trifunovića "jeli".

Foto: twitter.com/printscreen

Možda posle ovoga neće postati bolji čovek, ali ga možda natera da obnovi gramatiku jer i za bezobrazluk treba biti pismen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (82)

Loading
Mina

12.10.2018 14:08

Sergej kao glumac i kao takva javna licnost gde moze da bude uzor, nazalost svojim ponasanjem i svakako losim delima u poslednje vreme razocarava.

wakanda

12.10.2018 14:10

I on je završio neke škole?! Smešno.

Dijana

12.10.2018 14:11

Sergej svaki dan pokaze neku novu svoju losu stranu.

asgard

12.10.2018 14:11

Pokazao je Trifunović u poslednjih nekoliko nedelja ko je i šta je, pismenost će mu biti najmanji problem.