NIS poziva građane da glasaju za projekte koji će poboljšati život zajednice

Autor: Republika

Vesti

12.10.2018

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija NIS poziva građane iz 12 lokalnih zajednica širom Srbije - Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Pančevo, Požarevac, Kikinda, Zrenjanin, Kanjiža, Srbobran, Žitište i Novi Bečej da od 15. do 18. oktobra glasaju za one projekte za koje žele da budu realizovani u okviru programa "Zajednici zajedno" 2018. Građani će moći da glasaju putem sajta www.zajednicizajedno.nis.eu i na taj način doprinesu unapređenju kvaliteta života u svojoj zajednici.

RepublikaFoto: Promo foto

Program "Zajednici zajedno" NIS sprovodi već 10 godina sa ciljem poboljšanja uslova života građana iz 12 gradova i opština u kojima kompanija posluje. Do sada je kroz ovaj program društveno odgovornog poslovanja kompanija uložila više od milijardu dinara za realizaciju preko 900 projekata, a ukupan budžet programa "Zajednici zajedno" u 2018. godini je na nivou od 114,5 miliona dinara.

Na ovaj način NIS pod sloganom "Budućnost na delu" nastavlja sa aktivnostima na podršci lokalnim zajednicama širom Srbije, posebno kada je reč o mladima. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading