Stefanović darovao poklone deci stradalih policajaca

Autor: Republika

Vesti

01.09.2018

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović uručio je danas prigodne poklone deci stradalih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova povodom početka nove školske godine.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović sa decom stradalih policajaca

Stefanović je istakao u razgovoru sa decom stradalih kolega da se nikada ne sme zaboraviti koliko su njihovi roditelji učinili za našu zemlju i da MUP mora da brine o njihovim porodicama. 

RepublikaFoto: MUP Srbije

- Vaše porodice će uvek imati prioritet. Hoćemo da znate da ćemo uvek voditi računa o vama i da su vam vrata MUP-a uvek otvorena, da ovde možete da dođete i kad vam nešto treba, ali i kada samo želite da razgovarate i da se družite - rekao je ministar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Aleksa

01.09.2018 12:54

Svaka cast, lepo je sto Srbija brine o porodicama stradalih policajaca, koji su brinuli o nasoj bezbednosti i tako nastradali...

Maja

01.09.2018 12:58

Njihovi ocevi su dali zivot za nas, drzava nije zaboravila da brine o deci stradalih policajaca.

Fudbaler

01.09.2018 13:07

Nebojša Stefanović je toliko pažljiv i zna kako i na koji da da svoj doprinos da deca nastradilih policajaca budu od strane države zbrinuta.

Milanka

01.09.2018 13:07

Lep gest!