HOROR NA GRANICI: Čeka se čak 4 sata na izlasku iz Srbije!

Autor: Republika

Vesti

11.08.2018

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na izlazu iz Srbije prema Hrvatskoj na graničnom prelazu Batrovci, putnička vozila čekaju oko četiri časa, dok se na ulaz u zemlju čeka oko 60 minuta.

RepublikaFoto: Printscreen/ AMSS
Naoružajte se strpljenjem

Na ulazu u Srbiju iz Mađarske na Horgošu čekanja su oko 60 minuta, a na izlazu iz zemlje na Gostunu prema Bugarskoj čeka se oko dva sata, saopštio je AMSS.

U saopštenju je navedeno da je zbog Sabora trubača koji se održava u Guči veći broj vozila, ali i usporenija vožnja moguća i na Ibarskoj magistrali ka Čačku.

Zbog sanacije tunela na magistrali kod Užica saobraćaj se odvija otežano.

Ako putujete u Grčku, imajte na umu da su u toku radovi na autoputu Beograd-Niš kod Jagodine zbog kojih nastaju kilometarske kolone. Kako biste izbegli ovu gužvu preporučujemo da se isključite sa autoputa kod Jagodine i ponovo uključite kod Ćuprije, u smeru ka Nišu.

Prema informacijama "Puteva Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja vozačima se preporučuje korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading