POJAČANE KONTROLE U GUČI! VOŽAČI ZAUSTAVLJENI SA VIŠE OD 3 PROMILA ALKOHOLA U KRVI

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

11.08.2018

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov izjavio je da su tokom sabora trubača u Guči pojačane kontrole policije i da se vozači posebno kontrolišu na alkohol i prekoračenje brzine.

Guča raj za alkose

Arsov je rekao da su trojica vozača iz Guče zaustavljena sa više od tri promila alkohola u krvi.

- Najčešće se prave prekršaji vezani za alkohol, prekoračenje brzine, nekorišćenje pojasa, nepropisno preticanje - naveo je Arsov za RTS.

Kako kaže, poslednje tri godine tokom jula, avgusta i septembra nastradalo je 558 osoba, a u julu ove godine je poginulo 40 osoba što je manje nego u julu prethodnih godina.

Kada je reč o tehničkim pregledima, Arsov je ukazao da su najčešće neispravnosti kočionog sistema, izduvnih gasova i svetlosne signalizacije.

On je napomenuo da većina vlasnika tehničkih pregleda nema nedoumica oko pravila i dodao da neistine u medijima plasiraju oni koji su do sada zarađivali tako što nisu ni vršili preglede vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading