SKANDALOZNE IZMIŠLJOTINE ŠARČEVIĆA: Lažovčino, daj dokaz ili DAJ OSTAVKU!

Autor: J. D. J. - D. S.

Vesti

11.08.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar prosvete lažno je optužio Srpski telegraf da je objavljivao plaćene tekstove o radu Beogradske poslovne škole (BPŠ). Na taj način Mladen Šarčević pokušao je, ne iznoseći ni jedan jedini dokaz (zato što takav dokaz i ne može da postoji pošto je reč o čistoj izmišljotini), da prikrije svoje nezakonite odluke o gašenju uspešne škole i nelegalnom formiranju nove akademije, koja nema akreditaciju i dozvolu za rad.

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILIJEVIĆ
Mladen Šarčević

VEĆ VIĐENO

Šarčević je u petak gostovao na TV Pink. Na konstataciju voditelja da postoje i drugačiji tekstovi o radu BPŠ od onih u kojima se rukovodstvo škole kritikuje, kao na primer u Srpskom telegrafu, ministar je rekao:

- Obavestiću javnost koliko je taj isti direktor plaćao da bi se tako pisalo o njemu, i to državnim parama.

Pošto nam gospodin Šarčević u petak nije odgovorio na pitanja (pogledajte okvir), ovim putem ga pozivamo da sve podatke koje ima, potkrepljene dokazima, odmah objavi. U suprotnom, mora da podnese ostavku jer je nezapamćen skandal da jedan član Vlade na ovaj način laže i izmišlja pokušavajući da zamaskira svoje brljotine.

Đurović: Možda je neko prepoznao sebe u nezakonitostima koje se rade, pa sada strepi kako će reagovati zaposleni i studenti

Tokom gostovanja na TV Šarčević se ponašao na isti način kao nekoliko dana pre toga na konferenciji za novinare u Vladi Srbije, kada je, umesto da objasni šta se sve događalo u vezi BPŠ, izvrdao odgovore na tri naša pitanja, a potom nas prekinuo kada smo pokušali da mu postavimo još dva.

PRLJAVA KAMPANJA

Ponašanje Šarčevića zaprepastilo je i dosadašnjeg direktora BPŠ Đuru Đurovića, protiv kog su pojedini mediji danima vodili prljavu kampanju nakon što je zaveo red u ovoj obrazovnoj ustanovi.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Đuro Đurović

- Pored svega nezakonitog što je urađeno u školi, ovo je još jedna vrsta pritiska kako bi se sa što više neistine prikrila istina koja polako, ali sigurno, izlazi na videlo i koja će uskoro biti potpuno obelodanjena. Možda je neko prepoznao sebe u nezakonitostima koje se rade, pa sada strepi kako će reagovati zaposleni i studenti kad se vrate u školu u septembru, kao i javnost. O meni govore rezultati, a nijedan dokument protiv mene nemaju - kaže Đurović.

Pitanja na koja nam ministar u petak nije odgovorio
1. Rekli ste da ćete obavestiti javnost o tome koliko je direktor BPŠ plaćao da bi se pozitivno pisalo o njemu. Kada ćete to učiniti?
2. Zbog čega to odmah ne uradite?
3. Jeste li spremni da podnesete ostavku ako nemate dokaze za svoje neistinite tvrdnje?

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Goran

11.08.2018 09:32

Lako je vama da pisete koji niste radili u toj ustanovi i neznate koje torture smo mi radnici dozivljavali!!!! Pretnje, ucene itd,itd.... Hvala ministru Sarcevicu sto nas je oslobodio psihopate i sto je ucinio da mogu otici na posao bez ikakvog pritiska i bez da popijem lek za smirenje pre nego da odem na posao. HVALA DO NEBA OD MENE I MOJE PORODICE MINISTRE, KOJA JE SVE TO DOZIVLJAVALA ZAJEDNO SAMNOM!!!

Odgovori 8 11
Kartafil

11.08.2018 13:39

У новијој историји (последњих пет деценија) није на месту министра била оваква БАРАБА. Безочни лажов, преварант, прекршилац закона и устава и тотална незналица.

Silvija

11.08.2018 14:59

Koliko korupcije i nezakonitosti u Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija u Novom Sadu, pa svi ćute. Zašto se i novinari i ministar plaše da o tome pričaju?