NEVIĐENA GUŽVA: Na ova dva izlaza iz Srbije vlada haos!

Autor: Republika

Vesti

31.07.2018

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćaj u Srbiji je jutros umeren, a tokom dana intenzivniji priliv vozila očekuje se na pravcima ka Crnoj Gori, Bugarskoj i Makedoniji, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Foto: Printscreen/ AMSS
Nepregledna kolona

U nekim delovima zemlje tokom dana očekuju se padavine i mokri kolovozi.

Na graničnim prelazima velike su gužve, a trenutno je najfrekfentnije na Horgošu, naročito na ulazu iz Mađarske u Srbiju. Ništa bolja situacija nije ni na graničnom prelazu Preševo, naročito na izlazu iz Srbije ka Makedoniji.

Zbog očekivano većeg broja vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja, vozačima se preporučuje korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza.

U zajedničkoj akciji MUP i AMSS postavljene su nove veb kamere na najfrekventnijim graničnim prelazima sa Mađarskom, Hrvatskom, Bugarskom i Makedonijom.

Kamere, koje u svakom trenutku možete pogledati na internet platformi AMSS, prenose potpunu informaciju sa trenutnom slikom o intezitetu saobraćaja i potrebnim vremenom za prolaz našeg graničnog prelaza.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading