SKROZ LOŠA PEKARA! Javio nam se veliki broj potrošača ogorčen neprofesionalnošću poznatog lanca!

Autor: T. B. - B. K.

Vesti

19.06.2024

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nismo odlučili da pišemo tekst posle prvog ili drugog obraćanja naših čitalaca, ali kad je brojka došla do sedam ili osam, morali smo da reagujemo

SKROZ LOŠA PEKARA! Javio nam se veliki broj potrošača ogorčen neprofesionalnošću poznatog lanca!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock, Printscreen

Poznati lanac "Skroz dobra pekara" ni najmanje ne opravdava svoj naziv, štaviše, potpuna je suprotnost (skroz loša pekara, kako reče jedan od naših čitalaca, inače, njihova mušterija). Ovaj naziv u zagradi, dakle, mnogo bi više odgovarao onome što pružaju kao usluge, ali i kvalitetu njihovih proizvoda. I to ne kažemo samo na osnovu jednog iskustva već zato što se portalu Republika, odnosno redakciji dodatka "Potrošačka patrola", javio veći broj nezadovoljnih mušterija poznatog pekarskog lanca.

Iako na prvi pogled zvuči surovo, svi oni koji su tamo jednom otišli, znaju o čemu je reč. Hladne pice, peciva, a i štednja salveta, samo su neke u moru primedaba na račun gorepomenutog lanca pekara. Upravo se ovim povodom redakciji Republike javilo više mušterija, koji su, kako ističu, šokirani.

NIJE JEDINI

- Tri dana zaredom sam išao u "Skroz dobru pekaru" i kupovao picu. Sva ta tri dana pica je bila hladna i tvrda. Stajala je ko zna koliko. Prvog dana sam mislio u redu, desilo se, svakom se potkrade greška, međutim, nakon dva dana iste situacije shvatio sam da je to u pomenutoj pekari ovo redovna situacija. Posebno je katastrofa bila u nedelju, kada sam dobio picu koja je doslovno bila tvrda kao kamen. Bacio sam je čim sam izašao iz pekare. Naravno da sam trećeg dana radnicu ljubazno pitao zašto makar ne upozore ljude na činjenicu da određeni proizvodi duže stoje, međutim, ona je samo slegla ramenima - ispričao je za naš portal Beograđanin Miloš Burić.

Kako se ispostavilo, Miloš nije jedini koji je imao ovakve primedbe. Ma kakvi, našoj redakciji u proteklih desetak dana javilo se nekoliko čitalaca, redovnih mušterija "Skroz dobre pekare", koji su se, ističu, veoma razočarali. I nije problem samo u hladnim i tvrdim picama, posebno kada nije reč o klasičnim kaprićozama, kod kojih se to ređe dešava, već drugim vrstama pica.

Foto: Printscreen

Hladne pice u Skroz dobroj pekari, prljavi lokali

BROJ DVA

Idemo sada na problem broj dva. Zvuči neverovatno, ali reč je o salvetama. Deluje vam normalno ukoliko ste, na primer, kupili pitu ili burek i jogurt - da dobijete i salvetu. Tako je, zvuči normalno, međutim, ukoliko se radi o "Skroz dobroj pekari", izgleda da baš i nije. A zašto nije? Pa zato da bi pekara uštedela. Tako vam, naime, neće dati odmah salvetu, nego vi treba sami da je uzmete s pulta, koji je, gle čuda, dva metra udaljen od mesta gde uzimate proizvod (gledano na primeru pekare u Kolarčevoj ulici u centru Beograda) koji ste kupili. Ako je još gužva, jasno je da mnogi odustanu i tako "Skroz dobra pekara" štedi i na salvetama.

I briga njih što u drugim pekarama uglavnom nije tako. Zaradi na salveti, pa makar koštala i dinar.

Na pitanja koja je naš portal poslao lancu "Skroz dobra pekara" odgovor do zaključenja broja nismo dobili. 

Foto: Printscreen

Miš u vitrini

Miš u vitrini gricka kolače, dlaka kao dodatak sendviča

Daleko od toga da je ovo jedinstven slučaj kada je reč o kritikama na račun "Skroz dobre pekare". Naš portal je o skandalima vezanim za pomenuti lanac pisao u više navrata. Tako su mušterije nalazile dlake u proizvodima, a neretka je pojava bila i to da miševi tokom noći grickaju kolače.

- Veoma neprijatna scena zabeležena je u jednom objektu "Skroz dobre pekare". Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama jasno se vidi miš koji hoda po vitrini, penja se i jede kolače - pisao je tada naš portal.

Drugi slučaj je bila dlaka, koja ja nađena u sendvičima.

- U "Skroz dobroj pekari" kod glavne autobuske, u oba francuska sendviča su mi bile dlake u testu. Savet: bolje kupite čips, smoki ili seven dejs, ne bacajte pare na nehigijenske pekare - kazao je tada razočarani potrošač.

Foto: Printscreen

Dlake u testu u Skroz dobroj pekari

Nažalost, pored miševa i dlaka, zabeležen je i slučaj kada je u "Skroz dobroj pekari" pronađena i buba i to više puta.

- Ovo sam ja koja plačem zato što sam imala bubu u sendviču. Neću nikad više jesti. Ja sam uvek branila "Skroz dobru pekaru", a sada znate šta želim da kažem, poenta ovog videa uopšte nije bila to jer nisam očekivala bubu u sendviču. Evo je tamo, ja zamalo da je zagrizem, fujčina - napisala je tada jedna blogerka, a komentari su nastavili da se nižu:

- Ja sam isto našla smrdibubu. Istoooooo mi se desilo. Ja sam našla bubu u bureku. Moja drugarica našla plastiku - glasili su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading