MILANOV AUTOMOBIL VIĐEN KAKO PROLAZI KROZ JELAŠNICU! Milana iz Niša nema već nedleju dana, ALPINISTI PRETRAŽUJU SUVU PLANINU!

Autor:

Vesti

16.06.2024

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šregledani su planinski vrhovi Trem, Devojački grob i Sokolov kamen

MILANOV AUTOMOBIL VIĐEN KAKO PROLAZI KROZ JELAŠNICU! Milana iz Niša nema već nedleju dana, ALPINISTI PRETRAŽUJU SUVU PLANINU!

Foto: Printscreen/facebook/Niška Inicijativa

Danas je na Suvoj planini nastavljena potraga za Milanom Đorđevićem (41), farmaceutom iz Niša, koji je nestao u ponedeljak popodne nakon što je parkirao službenu "škodu" preko puta zatvorenog planinarskog doma.

Milanov otac Siniša izjavio je za beogradske medije da su tokom jučerašnjeg dana, pored pripadnika Gorske službe spašavanja i policije, za njegovim sinom tragali i prijatelji, kao i alpinisti koji su pregledali planinske vrhove Trem, Devojački grob i Sokolov kamen.

- Jedna grupa alpinista spuštala se niz liticice, a druga grupa alpinista je išla podnožjem litice, da provere da Milan nije, ne daj bože, pao sa neke od licita. Taj teren je dosta nepristupačan, a litice imaju po 200 metara i više. Nisu našli baš nikakav trag. Plašili smo se da se nije okliznuo sa staze i pao u dno litice ili zakakačio za neku od stena. Visoke su stene, ne daj bože da tu padne, nema mu spasa - izjavio je Siniša.

Kako kaže Siniša, i posle sedam dana, potraga je na žalost, na početku.

- Malo je proverenih stvari, čuli smo da su ga videla neka deca pored reke kako sedi i da je razgovarao sa čovekom koji je kosio livadu pored puta. Nismo sigurni da je to tačno. Ono što prihvatam kao tačno je to što su nam rekli iz policije da je njegovo vozilo usnimljeno kako prolazi putem kroz Jelašnicu - kazao je Siniša.

On je rekao da ništa za sada nije dalo rezultat, ni snimanje iz vazduha, ni potraga sa psima tragačima.

- Bili su vojni policajci sa svojim psom, bio je jedan čovek sa svojim psom, za koji kaže da je baš uspešan u pronalaženju. Međutim, ništa. Sa tim čovekom i psom spustili smo se sa planine do manastira u selu Veta, ali ništa. Svakako i veliki je prostor u pitanju, ima mnogo drveća, bujna je vegetacija. Nemoguće je da se sve to obiđe. Mi smo uglavnom gledali tamo gde su staze, ali imate delove šume gde niko ne prolazi - kazao je Siniša.

Potraga za mladim farmaceutom iz Niša počela je u ponedeljak uveče, nakon što se nije vratio s posla kući i nije javljao na privatni i mobilni službeni telefon. Poslednji put javio se svojoj supruzi oko podneva i rekao da zbog obaveza na poslu neće stići da uzme ćerku iz vrtića, ali prema rečima njegovih roditelja, to nije bilo ništa neobično, pošto se i ranije dešavalo da ne stigne pošto je kao zastupnik velike farmaceutske kompanije radio na području cele jugoistočne Srbije.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading