TRAŽIO TABLETE ZA SPAVANJE, PA MU SE IZGUBIO SVAKI TRAG! Majka nestalog Milana Đorđevića (41) otkrila nove detalje: Pretraga se sada usmerava na ovo mesto!

Autor:

Vesti

13.06.2024

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan poslednji put viđen pored reke u selu

TRAŽIO TABLETE ZA SPAVANJE, PA MU SE IZGUBIO SVAKI TRAG! Majka nestalog Milana Đorđevića (41) otkrila nove detalje: Pretraga se sada usmerava na ovo mesto!

Foto: Printscreen/facebook/Niška Inicijativa

Marica Đorđević, majka Milana Đorđevića (41), farmaceuta iz Niša, uputila je očajnički apel za pomoć u potrazi za svojim sinom. Milan je nestao u ponedeljak na Suvoj planini, a Marica je izrazila želju da se u potragu uključe što više ljudi, posebno sa dronovima i psima tragačima.

Prema njenim rečima, Milan je poslednji put viđen pored reke u selu kroz koje prolazi put ka planini. Deca su ga videla kako sedi na klupi pored reke, nakon čega je razgovarao sa čovekom koji je kosio livadu. Marica je opisala svoj poslednji susret sa sinom, koji je bio običan i nije primetila ništa čudno u Milanovom ponašanju. Međutim, Milanove kolege su primetile da je bio uznemiren i uplašen u poslednjih mesec dana.

- U protekla tri dana pretražili su planinu iznad Bojaninih voda, ali je Milan viđen poslednji put pored reke u selu kroz koji prolazi put koji vodi ka planini. Deca su ga videla dok je sedeo na nekoj klupi pored reke i kažu da je posle toga razgovarao sa čovekom koji je kosio livadu - kazala je jecajući Marica Đorđević.

Prema njenim rečima, njen poslednji susret sa sinom bio je u ponedeljak ujutru oko 10 sati i od tada ga nije ni videla, ni čula.

- On je pre posla svratio i popili smo zajedno kafu. Pre toga je poslao neke službene mejlove. Rekao je da mora da ide službeno do Kliničkog centra, da odradi klinike. Nisam ga zadržavala jer sam znala da ima obaveze. Radio je kao zastupnik jedne velike farmaceutske kompanije i ponedeljkom je obilazio urologiju i onkologiju u Nišu, a ostalim danima ostala mesta na jugoistoku Srbije - izjavila je Marica i dodala:

- Kolege su rekle da je bio uznemiren, uplašen, i od jedne koleginice je potražio lekove za spavanje jer nije mogao da spava. Nama se nije žalio. Poveravao se uvek starijem bratu i ocu, ali ovog puta ni reč nije rekao, nije se požalio da ima neki problem - istakla je Marica.

Nestanak je primetila Milanova snaja kada nije došao da preuzme svoju ćerku iz vrtića, a potom nije došao ni na rođendan svog sina. Njegov automobil pronađen je parkiran kod Bojaninih voda na Suvoj planini. Marica je izrazila nadu da će Milan biti pronađen živ i zahvalila se svima koji su se uključili u potragu

- Gore na planini ga nema, da se vidi dole jer je više bio dole u selima. Možda je gurnut, možda ima neku muku. Mnogo je loš teren, a on je četvrti dan bez vode i hrane. Molimo, preklinjemo sve koji mogu da se uključe u potragu da se uključe. Raspitivali smo se kod vojske da li mogu oni da nam pomognu sa svojim psima i rekli su da bi mogli da li da treba da dobiju zvanični poziv od Sektora za vanredne situacije. Nadamo se da će to što pre da se reši - istakla je Marica.

(Beogradski mediji)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading