Petočlana porodica Leporis dobila novi dom

Autor:

Vesti

29.05.2024

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U akciji su učestvovali i Ivana Španović i Husa Beat Street.

Petočlana porodica Leporis dobila novi dom

Foto: Promo Humana srca

Početkom ove godine cela Srbija se ujedinila u želji da se petočlanoj porodici Leporis iz sela Silbaš kod Bačke Palanke pomogne da dobiju novi dom, a sve zahvaljujući fondaciji Humana srca koja je pokrenula sve i prikupila za ovu akciju 6,5 miliona dinara. 

Porodica Leporis ima tri sina, od kojih su dva starija slabovidi, a najmlađi sin Darko, ima Niman-Pikovu bolest zbog koje mu je potrebna nega 24h.

Fondacija je renovirala celu kuću, novi krov, zidovi, podovi, keramika, sanitarija, belatehnika, a zahvaljujući dobrim ljudima nabavljen je i medicinski krevet. Novac za nameštaj je prikupljen zahvaljujući fotografu Marku Obradović, koji je sav prihod od prodatih fotografija na svojoj rođendanskoj izložbi „Ljudisveta“ donirao za ovu akciju, a u kojoj su učestvovali i Ivana Španović i Husa Beat Street.

Hvala građanima Srbije što su učestvovali i u ovoj akciji i što su pokazali da mala dela mogu dovesti do velikih osmeha i velike sreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading