NEVEROVATAN EPILOG POTRAGE ZA UKRADENIM AUTOMOBILOM U IVANJICI! Evo gde je pronađen!

Autor:

Vesti

20.04.2024

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pivljaković je istakao da je odmah došao na lice mesta i zatekao zaključan automobil, pri čemu su ključevi verovatno bačeni, a zadnja tablica je bila skinuta.

NEVEROVATAN EPILOG POTRAGE ZA UKRADENIM AUTOMOBILOM U IVANJICI! Evo gde je pronađen!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Automobil koji je bio ukraden ispred prodavnice u Ivanjici pre dva dana, pronađen je u opštini Arilje, tačnije u Mirosaljcima. Vlasnik automobila, Marko Pivljaković, je izjavio da je anonimna gospođa šetajući obližnjom šumicom prepoznala vozilo i kontaktirala ga kako bi mu saopštila gde se automobil nalazi.
 

 

Pivljaković je istakao da je odmah došao na lice mesta i zatekao zaključan automobil, pri čemu su ključevi verovatno bačeni, a zadnja tablica je bila skinuta. Nakon obaveštenja policije, vlasnik je pozvao šlep službu kako bi automobil prevezli nazad do Ivanjice. Izrazio je nadu da će policija uspeti da identifikuje kradljivca te je istakao želju da se zahvali gospođi koja mu je pomogla, kao i medijima i prijateljima koji su preneli vest o krađi automobila.


Vest o pronalasku ukradenog automobila izazvala je veliku pažnju javnosti. Mnogi su istakli značaj brze reakcije anonimne gospođe i saradnje sa medijima kako bi se pronašlo vozilo. Takođe, istaknuta je i važnost solidarnosti i podrške koju su građani pružili vlasniku automobila u ovom teškom trenutku.

Ovaj slučaj pokazuje da zajedničkim naporima građana, medija i policije može doći do rešenja u situacijama kao što je krađa vozila, te da je važno da se građani aktivno uključe u rešavanje ovakvih problema, kako bi doprineli bezbednosti i sigurnosti u njihovoj zajednici.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading