PREMUNIO ČUVENI NOVINAR: Milivoje Miša Pantović iznenada umro u Crnoj Gori!

Autor:

Vesti

18.04.2024

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pantović je poslednjih godina živeo u Crnoj Gori.

PREMUNIO ČUVENI NOVINAR: Milivoje Miša Pantović iznenada umro u Crnoj Gori!

Foto: Privatna arhiva

Milivoje Miša Pantović preminuo je od srčanog udara - saopštio je na "Fejsbuku" njegov prijatelj, novinar Branko Čečen.

 

 

Pantović je poslednjih godina živeo u Crnoj Gori.

Pisao je i sarađivao sa mnogim medijima u Srbiji i inostranstvu, među kojima sa Njujork tajmsom, Rolingstounom, Gardijanom, Al Džazirom, Juronjuzom, BIRN-om, N1, B92, Betom, Tanjugom...

- Pisao je i radio za svetske i ovdašnje medije sa potpunim uverenjem u vrednost i važnost pravog novinarstva, bio ponosan što je član našeg esnafa. U svom očajanju, tražio je pomoć i utehu od prijatelja i kolega zato što bi je svakome od nas pružio u sekundi, bez zadrške i razmišljanja, po bilo koju cenu - naveo je Čečen.

Oglasio se NUNS

 

 

- Umro je od srca, izgleda, ali to je samo tehnički podatak. Zapravo je, kao mnogi od nas, bio vaspitan da bude dobar, prijatan, ljubazan, pristojan i bio podešen na svet kakav želimo da bude. Taj svet ga je samleo i doveo do potpunog očajanja. Miša se hrabro i uporno borio i neverovatnim naporom intervenisao na sebi dovevši se, nakon mnogo strašnih i očajnih meseci, do tačke sa koje je konačno stao ponovo da se konstruiše, potpuno svestan koliko je oštećen, izranjavljen i umoran. Ponovo je, napokon, ugledao budućnost i sebe u njoj, kao novinara, čoveka i oca. A onda mu je, u tom stanu, tamo gde nisam mogao da dođem da celu noć razgovaramo i blejimo u daljinu, kao što smo radili kada je bio u krizi, stalo srce - osvanulo je na Fejsbuku.

(RTS)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading