POJEDINCI NE ZNAJU KAKO SE VOZI U KRUŽNOM TOKU! Vozač podelio ŠOK ISKUSTVO na mrežama!

Autor:

Vesti

05.04.2024

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznavanje pravila i odgovorno ponašanje su ključni faktori za bezbedno učešće u saobraćaju.

POJEDINCI NE ZNAJU KAKO SE VOZI U KRUŽNOM TOKU! Vozač podelio ŠOK ISKUSTVO na mrežama!

Foto: youtube.com/Pink.rs.

Istraživanja pokazuju da čak 80% vozača u Srbiji ne zna pravilno da se ponaša u kružnom toku. Nedovoljno poznavanje pravila korišćenja kružnih tokova dovodi do neobičnih situacija na putevima.

Šokantno ponašanje vozača

Nedavno je jedan vozač izazvao šok kada je u kružnom toku krenuo unazad. Ovaj neodgovorni potez izazvao je reakcije javnosti i podstakao apel da vozači bolje upoznaju pravila korišćenja kružnih tokova.

Jedan Beograđanin je podelio svoje iskustvo na društvenim mrežama, ističući važnost pravilnog korišćenja kružnih tokova i apelujući na vozače da se edukuju.

Apel za bolje poznavanje pravila

Poruka Beograđanina, objavljena na Instagram stranici "Serbialive Beograd", istakla je neophodnost edukacije vozača o pravilnom korišćenju kružnih tokova. Uz apel da se vozači informišu o pravilima saobraćaja, ova poruka je podstakla raspravu o važnosti bezbednog ponašanja u saobraćaju.

Neophodna edukacija vozača

Navedeni primer pokazuje da je neophodno da vozači unaprede svoje znanje o pravilnom korišćenju kružnih tokova kako bi se smanjio rizik od nezgoda i očuvala bezbednost u saobraćaju. Poznavanje pravila i odgovorno ponašanje su ključni faktori za bezbedno učešće u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading