VLADO GEORGIEV ODAO POŠTU ŽRTVAMA MASAKRA: "Bratska veza sa Rusijom zauvek!" (VIDEO)

Autor:

Vesti

24.03.2024

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlado Georgiev iskazao poštovanje prema Rusiji

VLADO GEORGIEV ODAO POŠTU ŽRTVAMA MASAKRA: "Bratska veza sa Rusijom zauvek!" (VIDEO)

Foto: e-stock


Poznati umetnik i kantautor Vlado Georgiev posetio je rusku ambasadu u Beogradu kako bi odavao poštu žrtvama masakra koji se nedavno dogodio u Moskvi. Georgiev je doneo buket belog cveća kao znak poštovanja prema stradalima, ističući da je to bio njegov način da pokaže solidarnost i saučešće u teškim trenucima.

Sukob sa medijima

 Vlado Georgiev je istakao da se nedavno našao u sukobu sa opozicionim medijima koji su pogrešno izvestili o masakru u Moskvi, opisujući ga kao "pucnjavu". Georgiev je naglasio da ne pridaje značaja zapadnim medijima i da se oslanja na vrednosti porodice, pravoslavlja i istorijske veze sa Rusijom. Ovaj incident je privukao pažnju javnosti i izazvao različite reakcije.

"Odavno ne pridajem značaja zapadnim medijima i ne pratim ih u smislu informacija koje oni isporučuju. Ja sam neko ko ima porodicu koja se bazira na porodičnim vrednostima, na pravoslavlju, na našoj staroj istorijskoj i bratskoj relaciji sa Rusijom", rekao je Georgiev.


Stav prema Zapadu i bratski odnos sa Rusijom

Georgiev je istakao da ga ne zanima šta će reći za njegov gest, naglašavajući da voli i poštuje Rusiju kao bratsku zemlju. Izrazio je svoje neslaganje sa medijima i političkim stavovima koji pokušavaju da oblikuju percepciju o odnosima sa Zapadom i istakao važnost bratskih veza sa Rusijom.

"Nas Rusija nikada nije gađala, pa i nikada nas nije bombardovala. Pponavljam da smo mi bratski narod. Mediji koji pokušavaju sada od koje kakvih NATO i američkih diplomata, kvazi diplomata i njihovih nekih vojnih starešina da naprave neke dobrotvore koji se danas izvinjavaju za tako nešto, meni je to zaista smešno", kaže Georgiev.


Godišnjica NATO agresije

Takođe, povodom godišnjice NATO agresije na tadašnju SRJ, Georgiev je izneo svoje mišljenje o odnosima sa Zapadom. Istakao je da nas Rusija nikada nije napadala, dok je izrazio svoje saučešće za sve žrtve i naglasio značaj pamćenja istorijskih događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading