ISKORISTITE TOPAO VIKEND, u nedelju stiže jezivo naoblačenje

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

30.03.2018

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti toplo, u većem delu dana pretežno sunčano vreme, samo je na severu uz više oblačnosti ponegde moguća kratkotrajna kiša.

RepublikaFoto: pixabay.com

Vetar će biti slab, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura od 3 do 10, najviša dnevna od 18 do 22 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplije, sa slabim vetrom promenljivog pravca. Jutarnja temperatura oko 10, najviša dnevna oko 22 stepena.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u subotu će se zadržati toplo, u većem delu pretežno sunčano. Samo je na severu uz više oblačnosti ponegde moguća kratkotrajna kiša. U subotu uveče u severnim i zapadnim, tokom noći i u ostalim krajevima jače naoblačenje mestimično sa kišom i padom temperature.

U nedelju pretežno oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, na višim planinama sa snegom. Za dane vikenda biće vetrovito, sa umerenim i jakim, u planinskim predelima i olujnim južnim i jugozapadnim, u nedelju sa severozapadnim vetrom.

U ponedeljak prestanak padavina i razvedravanje. Zatim suvo i toplije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading