ŽENA VOZI U SUPROTNOM SMERU I KEZI SE! Jeziv snimak sa auto-puta Miloš Veliki! (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.03.2024

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena svesno ugrožava bezbednost drugih učesnika u saobraćaju!

ŽENA VOZI U SUPROTNOM SMERU I KEZI SE! Jeziv snimak sa auto-puta Miloš Veliki! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://twitter.com/MilosKrstic2211

Na početku novog autoputa Miloš Veliki na Novom Beogradu snimljena je vozilo koje se kreće suprotnim smerom, a kojim je upravljala žena.

Snimak rizične vožnje objavljen je na društvenim mrežama i na njemu se vidi žena u crvenom automobilu koja, očigledno, svesno vozi suprotnom trakom.

Kako navodi autor snimka, ona se sve vreme smeje.

 

 

Iako smo mislili da se ovaj "trend" vožnje u suprotnom smeru "primirio" i da su vozači ipak postali obazriviji i savesniji, snimci koji opet dolaze do nas pokazuju suprotno. 

Naime, nedavno je i u Zemunu, na starom novosadskom auto-putu, snimljen vozač automobila u suprotnom smeru, i to opet u krajnje levoj traci koja služi za preticanje.

U jednom trenutku na vozilo nailazi drugi automobil i u poslednjoj sekundi ga izbegava, tako da je tragedija izbegnuta "za dlaku".

Zbog kamikaza i novi znak

Inače, prošle godine u Srbiji zabeleženo je na desetine slučajeva vožnje u suprotnom smeru, mahom na auto-putu.

Koliko to može biti pogubno najbolje ilustruje primer iz septembra prošle godine kada je Dejan J. (51) nastradao vozeći auto-putem Miloš Veliki brzom trakom u kontra-smeru, nakon čega je naleteo na drugo vozilo. Suvozač i vozač drugog automobila zadobili su teške telesne povrede, a automobil kojim je Dejan upravljao u potpunosti je izgoreo.

Nakon ovog i još nekoliko primera, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić naložio se da se na svim uključenjima na auto-putu postave i znakovi "suprotan smer".

Odlučili smo da postavimo dodatne saobraćajne znake pored postojećih koji su postavljeni u skladu sa zakonom. Nažalost, većina onih koji su vozili auto-putem u kontra smeru činili su to namerno, bez obzira na saobraćajnu signalizaciju - napisao je Vesić svojevremeno na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sisan

10.03.2024 13:32

ODMAH oduzeti vozilo.