EVO ŠTA SE KRIJE IZA KOLAPSA NA GRANIČNIM PRELAZIMA! Ovo su saopštili iz uprave!

Autor:

Vesti

29.02.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na granici sa Bugarskom, vozači su se suočavali sa čekanjem dužim od dva sata, dok su ostali putnici izražavali svoje frustracije.

EVO ŠTA SE KRIJE IZA KOLAPSA NA GRANIČNIM PRELAZIMA! Ovo su saopštili iz uprave!

Foto: shutterstock

Juče u večernjim satima, na graničnom prelazu Gradina, kao i na ostalim graničnim prelazima u Srbiji, došlo je do pada sistema, što je rezultiralo potpunim kolapsom i dugim čekanjem putnika.

Ovim povodom za Republiku su se oglasili iz MUP-a i objasnili šta se tačno dogodilo.

- U toku jučerašnjeg dana došlo je do otežanog rada Sistema za proveru lica i vozila koji se koristi na graničnim prelazima. Tom prilikom došlo je do zastoja prilikom rada granične policije i stvaranja gužvi na pojedinim graničnim prelazima. Jutros oko 7 časova normalizovan je rad Sistema za proveru lica i vozila na svim graničnim prelazima - navedeno je za naš portal.

Inače, juče su se na granici sa Bugarskom, vozači suočavali sa čekanjem dužim od dva sata, dok su ostali putnici izražavali svoje frustracije.

- Ovo je ludnica. Čekamo više od dva sata. Stojimo u mestu doslovno - izjavio je J.J. za Telegraf.

Uprkos naporima granične policije da ublaži situaciju, gužve su se formirale i na drugim graničnim prelazima širom Srbije, ostavljajući putnike u nezavidnoj situaciji.

- U koloni je već preko 20 automobila, čekamo skoro sat vremena, a tek smo na polovini kolone. Čuli smo da je sistem pao, ali niko ništa više ne priča. Pitanje je kada ćemo uopšte nastaviti put. Ovo je katastrofa - rekao je Danilo Paunović iz Čačka za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading