KAKO IZGLEDA ŽIVOT U STAMBENO – POSLOVNOM KOMPLEKSU NEW MINEL?

Autor:

Vesti

28.02.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored novih stanova, kompleks će biti proširen lokalima za uslužne i komercijalne delatnosti.

KAKO IZGLEDA ŽIVOT U STAMBENO – POSLOVNOM KOMPLEKSU NEW MINEL?

Foto: Fotograf: Srećko Milosavljević

Stanovnici prvog dela kompleksa New Minel Residence & Office već uveliko uživaju u ispunjenom i dinamičnom životu na Novom Beogradu.

Osim vrhunske lokacije na kojoj se nalazi ovaj objekat, kvalitetu života značajno doprinose sadržaji koji su do najsitnijeg detalja usklađeni sa potrebama savremene porodice. Preciznije rečeno, ovo znači da se u sklopu dvorišta samog kompleksa nalazi sve ono što Vam je potrebno za jednostavniju i potpuniju svakodnevicu.

Druga faza izgradnje, koja je trenutno aktuelna, predviđa proširenje dodatnim stambenim jedinicama, tako da dobijate priliku da se Vaš novi porodični dom nađe baš ovde. Pored novih stanova, kompleks će biti proširen lokalima za uslužne i komercijalne delatnosti, pa se i prostor za sadržaje u kojima ćete uživati znatno širi.

Pogledajte kako izgleda život u New Minel – u i šta Vas očekuje, ukoliko odlučite da kupite nekretninu baš tamo:

Zakažite sastanak sa prodajnim timom Galens Investa, odaberite stan koji Vam po strukturi i orijentaciji najviše odgovara i podignite svoj kvalitet života na još viši nivo: 064 895 57 11.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading