PROFESOR MEDICINSKOG FAKULTETA U INDEKSU NAŠAO NOVAC: Njegov potez sve oduševio - objavio fotografiju na fejsbuku

Autor:

Vesti

27.02.2024

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentari ispod objave profesora Milisavljevića odražavaju različita mišljenja studenata i javnosti.

PROFESOR MEDICINSKOG FAKULTETA U INDEKSU NAŠAO NOVAC: Njegov potez sve oduševio - objavio fotografiju na fejsbuku

Foto: Shutterstock

Na Medicinskom fakultetu u Nišu, završetak januarsko-februarskog ispitnog roka nije prošao neprimećeno. Profesor Dr. Dušan Milisavljević podelio je na društvenoj mreži Fejsbuk neobičan pronalazak - novčanice od 10 dinara i 10 denara, pronađene u studentskom indeksu.

Profesor je uz fotografiju indeksa napisao da su mu utisak par indeksa i novčanice te da su studenti izjavili kako je novac tu radi sreće, kako bi dobili desetke. Komentari ispod objave pokazuju različita mišljenja o sujeverju studenata, ali se takođe ističe i značaj znanja učenja.

- Januarsko-februarski ispitni rok. Utisak su mi par indeksa i novčanice od 10 dinara i 10 denara u indeksu. Kažu, to je za sreću da dobiju desetke. Profesor želi svima sreću ali za polaganje ispita je potrebno ozbiljno učenje a ne sujeverje - napisao je on na Fejsbuku uz fotografiju indeksa.

Komentari ispod objave profesora Milisavljevića odražavaju različita mišljenja studenata i javnosti. Dok jedni ističu važnost učenja i znanja nad sujeverjem, drugi smatraju da su takvi običaji bezazleni i da studentima pružaju dodatnu sigurnost i samopouzdanje prilikom polaganja ispita.

Pitanje sujeverja među mladima je oduvek intrigiralo javnost. Kroz komentare se može uočiti da su neki ljudi zabrinuti zbog uticaja sujeverja na mlade, dok drugi smatraju da je to deo njihove tradicije i da im pruža psihološku podršku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading