POTROŠAČKA PATROLA: Odledite meso za samo nekoliko sekundi! (VIDEO)

Autor: Anđela Trifunović

Vesti

20.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novu epizodu emisije "Potrošačka patrola" potražite na našem Jutjub kanalu Republika News!

Ovom prilikom pozabavićemo se nečim što nije prevara potrošača pošto se uglavnom bavimo takvim temama, ali je više nego sigurno da će vam koristiti.

Želite da napravite ukusan ručak, ali ste zaboravili da izvadite meso iz zamrzivača. Ne brinite, pomoću ovog trika bez problema ćete odlediti meso za samo pet minuta. Ne morate nam verovati samo na reč jer smo, prateći uputstvo jednog iskusnog kuvara, koje smo pronašli na društvenim mrežama, i sami odradili isto što i on i zaista se uverili da se meso može odlediti i za kratko vreme iako je pre toga bilo baš zamrznuto.

Foto: Republika TV

Potrošačka patrola

 

Potrebna su vam samo tri sastojka koja sigurno imate pri ruci so, alkoholno sirće i vodu sobne temperature.

 Ono što smo radili jeste da smo ga za početak izvadili iz kese, potom opet lupkali po njemu da bismo proverili da li je dobro zaleđeno (lupkanje smo primenili i pre vađenja iz kese), te onda pokušali da ga razdvojimo rukama s obe strane. Ma koliko naše ruke bile snažne i ma koliko puta da smo pokušavali u tome nismo uspeli.

 

Kompletan proces ovog odmrzavanja pogledajte u emisiji "Potrošačka patrola" u videu na početku teksta! 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading