" I OVOJ BABI ŠTO JE STAVILA MAŠINU ISPRED VRATA..." Stanar ogorčen prizorom iz hodnika - komšije mu blokirale prilaz OVIM, objava zapalila mreže! (FOTO)

Autor:

Vesti

19.02.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat na društvenim mrežama zbog mašine i bicikla!

" I OVOJ BABI ŠTO JE STAVILA MAŠINU ISPRED VRATA..." Stanar ogorčen prizorom iz hodnika - komšije mu blokirale prilaz OVIM, objava zapalila mreže! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Jedan stanar iz Srbije je na Iks platformi izrazio svoje nezadovoljstvo zbog učestalih prizora koje svakodnevno viđa prilikom ulaska i izlaska iz svog stana. On je priznao da je razočaran nedostatkom saosećanja kod nekih komšija.

Na društvenoj mreži, stanar je podelio svoje frustracije sa ostalim korisnicima, ističući svoje nezadovoljstvo komšijama koji ostavljaju stvari u hodniku zgrade. Posebno je naglasio problem sa dečjim biciklima, trotinetima i pokvarenim mašinama koje zauzimaju hodnik. Njegova objava izazvala je diskusiju, uz priložene slike dečjih plastičnih motora, bicikala i trotineta koji, kako se čini, zaista zauzimaju više od polovine hodnika.

- ... I ovoj babi što mi je ostavila veš mašinu ispred vrata i komšiji pored što je ostavio veš mašinu pored vrata. Svega mi ne mogu više - napisao je stanar priloživši fotografiju hodnika na kom su se jasno videle dve veš-mašine.

Foto: twitter.com/printscreen‏

Mašina za veš

Navedena fotografija, prema tvrdnjama, prikazuje prostor ispred stepeništa koje vodi ka prvom spratu.

Bicikle u ostave!

Objava na društvenim mrežama je izazvala pravu malu buru i sve se pretvorilo u žučnu raspravu.

Foto: twitter.com/printscreen‏

Bicikli u hodniku

- Zato su nekad postojale ostave za bicikle u svakoj zgradi, a onda su krenuli da grade zgrade bez ostave, bez podruma, bez parkinga, bez terase, bez špajza, bez vešernice - napisala je jedna korisnica.

Međutim, autor je kazao da ostava postoji, ali da je niko od stanara ne koristi tako često. Za ovim komentarom, nizali su se i drugi.

- Kome smetaju mala deca - jedan je od komentara.

Ipak, bilo je i onih koji su stali u odbranu ovog stanara.

- Mi imamo bas mali stan, ali kolica rasklopimo i stavimo u hodnik kod nas, dok komšija drži bajs ispred naših vrata vezan za stepenište. Ljudi su prosto sto*a i to je tako - piše u komentarima.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading