RADNICI FAST FUDA U BEOGRADU U STRAŠNOM PROBLEMU ZBOG BAHATE MENADŽERKE! Smrzavaju se, ne da im da zatvore vrata, a razlog je šokantan!

Autor:

Vesti

16.02.2024

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se žalimo da je hladno, takođe i gosti, ali ona kaže da je to to, priča devojka.

RADNICI FAST FUDA U BEOGRADU U STRAŠNOM PROBLEMU ZBOG BAHATE MENADŽERKE! Smrzavaju se, ne da im da zatvore vrata, a razlog je šokantan!

Foto: Izvor: Pixabay/MariaGutebring

Radnici jednog kioska brze hrane su se našli u nezavidnoj situaciji zbog odluke njihove menadžerke da ne dozvoljava zatvaranje vrata čak i kada je napolju hladno. Stroga politika koju je menadžerka nametnula izazvala je nezadovoljstvo među zaposlenima, ali i među gostima koji dolaze u kiosk.

Jedna od radnica je iznela svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama.

- Naime, radim u fast fudu, menadžerka kaže da klizna vrata u našem slučaju moraju uvek biti otvorena ako je napolju iznad nule, tek kada je oko nule ili niže se zatvaraju vrata. Svi se žalimo da je hladno, takođe i gosti, ali ona kaže da je to to, da li neko ima informaciju da li je to tačno? - požalila se jedna studentkinja na društvenim mrežama u grupi "Studenti beogradskih univerziteta", prenosi Kurir.

Iako planira da da otkaz iz, kako je navela, "drugih razloga", studentkinja je izrazila zabrinutost za svoje koleginice koje će ostati da rade na istom mestu. 

- Svakako planiram da dam otkaz zbog drugih stvari, ali radiće na mom mestu moje koleginice i ne bih baš da se mi kao ženske osobe smrzavamo po ceo dan - kaže devojka.


Nakon što je ova studentkinja podelila svoje iskustvo i nezadovoljstvo na društvenim mrežama, mnogi su se složili s njom.

Jedan pratilac je čak poredio ovu situaciju sa sličnim iskustvom u cvećari, gde je vlasnica takođe zabranila zatvaranje vrata iz sličnih razloga.

- Poznanica je ranije radila u nekoj cvećari, gazdarica je branila da se zatvaraju vrata jer mušterije neće doći ako su vrata zatvorena. Budale svašta pročitaju na internetu, pa se posle prave pametni - navodi se u jednom od komentara. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading