Volite da obilazite egzotične destinacije tokom cele godine? Ovo bi trebalo da znate ako planirate odmor u februaru!

Autor:

Vesti

14.02.2024

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novodišnji praznici su iza nas i mnogi su već počeli sa planovima za letnji odmor i odlazak na more.

Volite da obilazite egzotične destinacije tokom cele godine? Ovo bi trebalo da znate ako planirate odmor u februaru!

Foto: AMSO

Dobra vest za sve one koji više vole toplije krajeve i ne mogu da dočekaju leto jeste da i tokom zime mogu uživati u kupanju i sunčanju na jednoj od egzotičnih destinacija. Neke od najpopularnijih dalekih destinacija među našim turistima, na koje putuju tokom zime, su Maldivi, Dubai i Tajland.

Ako ste izabrali svoju idealnu destinaciju za beg od hladnoće, važno je da na vreme obezbedite sve što vam je potrebno da biste uživali u pravoj zimskoj avanturi na 30 i više stepeni. Kada kažemo sve, mislimo na kremu sa zaštitnim faktorom, šešir, kupaći kostim i – polisu Putnog zdravstvenog osiguranja!

Ukoliko i vi planirate na more u februaru, imamo nekoliko saveta za vas! Nagla promena klime i ishrane na neke turiste može uticati na drugačiji način, pa stomačni virusi, a neretko i drugi virusi i prehlade, mogu da poremete odmor. O (ne daj Bože) povredama i prelomima nećemo da govorimo!

Foto: Shutterstock

Kako obezbediti polisu Putnog zdravstvenog osiguranja

Nije nam namera da vas plašimo, već samo da vam skrenemo pažnju na značaj Putnog zdravstvenog osiguranja, koje je i te kako potrebna – da ne kažemo neophodna – stavka, naročito kada uzmemo u obzir cene dijagnostike i lečenja, koje su na ovim destinacijama veoma visoke.

Primera radi, pozivom na broj telefona navedenog u polisi ili pokazivanjem polise Putnog zdravstvenog osiguranja AMS Osiguranja u inostranstvu, dobijate medicinsku pomoć u vidu ambulantnog i bolničkog lečenja kao posledice iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja, neophodnih lekova i dijagnostike, lekarske savete, i ukoliko je ugovoreno i prevoz u zemlju prebivališta (za iznos do 7.000 eur), ukoliko se dogodi da se ne možete vratiti na način na koji ste to nameravali.

Kupovinom polise na WEBSHOP-u ostvarujete 30% popusta. Zaključenjem polise Putnog zdravstvenog osiguranja, AMS Osiguranje preuzima brigu o vašem zdravlju za vreme trajanja putovanja i vi ste 24h osigurani. Pozovite ih na broj telefona 0800 009 009 ili više informacija pronađite na sajtu.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading