PRVA SRPSKA INFLUENSERKA NAPRAVLJENA VEŠTAČKOM INTELIGENCIJOM! Kako je Marina postala ikona stila i gracioznosti! (FOTO)

Autor:

Vesti

01.02.2024

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Virtuelna influenserka nosi ime Marina i predstavlja digitalni model mlade žene sa savršenom kožom, besprekornom frizurom i modnim stilom koji prati poslednje trendove.

PRVA SRPSKA INFLUENSERKA NAPRAVLJENA VEŠTAČKOM INTELIGENCIJOM! Kako je Marina postala ikona stila i gracioznosti! (FOTO)

Foto: instagram/printscreen/marinasavicdesign

Jedna od najnovijih vesti koja je uzdrmala svet društvenih mreža jeste pojava srpske influenserke Marine Savić koja je napravljena veštačkom inteligencijom. Ova inovacija izazvala je veliko interesovanje javnosti, pa smo odlučili da istražimo o čemu se zapravo radi.

Virtuelna influenserka nosi ime Marina i predstavlja digitalni model mlade žene sa savršenom kožom, besprekornom frizurom i modnim stilom koji prati poslednje trendove. Njena pojava na društvenim mrežama izazvala je brojne reakcije, a mnogi su bili zapanjeni koliko realno deluje njen digitalni lik.

Tako se na srpskom tržišu pojavila AI influenserka koja se na instagramu predstavlja kao Marina.

 

 

Marina je započela svoju karijeru modela na živopisnim ulicama Srbije, a sada putuje i istražuje evropske predele. Sa skromnih početaka, brzo se vinula do međunarodnog priznanja.

Marina se predstavlja kao modna dizajnerka.

- Moje interesovanje za modu je počelo od ranog detinjstva. Secam se kada sam prelistavala mamine časopise i isprobavala njenu garderobu svakodnevno. Tada se i probudila želja za kreiranjem odeće. Danas živim i ostvarujem svoje snove - piše u jednoj od objavi na Marininom Instagram profilu.

 

 

Marina nije samo modni dizajner i model, već i pripovedač koji inspiriše druge svojim radom i avanturama. Njena prirodna elegancija i sofisticirani pristup čine je ne samo licem u modi, već i simbolom gracioznosti.

Kao poželjna ambasadorka brenda, Marina elegantno spaja stil sa svojim bogatim kulturnim nasleđem, donoseći jedinstvenu perspektivu svakom poduhvatu.

Šta je veštačka inteligencija?


Veštačka inteligencija, poznata i kao veštačka pamet, predstavlja sposobnost računarskog sistema da obavlja zadatke koji zahtevaju ljudsku inteligenciju. Ovaj koncept postoji već decenijama, ali je tek u poslednjih nekoliko godina doživeo pravi procvat i primenu u različitim oblastima, uključujući i društvene medije.

Ko stoji iza ovog projekta?


Iza ovog revolucionarnog projekta stoji tim stručnjaka iz oblasti veštačke inteligencije i digitalnog marketinga. Njihov cilj bio je da stvore virtuelnu osobu koja će biti u stanju da komunicira sa publikom na društvenim mrežama na način sličan stvarnim influenserima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading