U NIŠU URAĐENA PRVA TRANSPLATACIJA BUBREGA - I TO NE BILO KAKVA! Evo zašto je posebna - Oglasio se i doktor Milić! (FOTO)

Autor: D.B.

Vesti

31.01.2024

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj emotivni čin ljubavi i podrške između majke i ćerke predstavlja izuzetan primer hrabrosti i žrtvovanja.

U NIŠU URAĐENA PRVA TRANSPLATACIJA BUBREGA - I TO NE BILO KAKVA! Evo zašto je posebna - Oglasio se i doktor Milić! (FOTO)

Foto: pixabay.com

Juče je na Klinici za kardiohirurgiju u Nišu uspešno obavljena prva transplantacija bubrega ove godine.

Ovog puta, transplantacija je posebno emotivna jer je majka darovala bubreg svojoj ćerki. Dr Dragan Milić, direktor klinike, podelio je vest o uspešnom zahvatu putem svog Fejsbuk profila, ističući da su majka i ćerka stabilno i da se oporavljaju.


Emotivni čin ljubavi i podrške

Ovaj emotivni čin ljubavi i podrške između majke i ćerke predstavlja izuzetan primer hrabrosti i žrtvovanja. Majčinska ljubav i želja da se pomogne voljenoj osobi dosegla je vrhunac u ovom slučaju, pružajući nadu i inspiraciju mnogima.

 

 


Zahvalnost timu vrhunskih stručnjaka

Dr Milić je takođe istakao značaj i podršku tima lekara i medicinskog osoblja koji su učestvovali u ovom zahtevnom zahvatu. Njihova predanost i stručnost omogućili su da se ovaj medicinski podvig uspešno realizuje, pružajući novu šansu za zdraviji život.

Transplantacija organa kao spasonosno rešenje

Transplantacija organa predstavlja spasonosno rešenje za mnoge pacijente koji se suočavaju sa teškim zdravstvenim izazovima. Ovaj medicinski postupak omogućava ljudima da povrate zdravlje i nastave sa kvalitetnim životom, istovremeno naglašavajući važnost podrške programima transplantacije organa.

Poziv na podršku i solidarnost

Dr Milić je apelovao na podršku programima transplantacije i solidarnost sa svim osobama kojima je neophodna pomoć. Pozivajući ljude da se uključe i pruže podršku ovoj važnoj inicijativi, on je istakao da zajedno možemo pružiti nadu i novu šansu za zdraviji život onima kojima je to najpotrebnije.

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading