"DOĐITE U MOJ ORAHOVAC DA PODRŽIMO NAROD I CRKVU" Oglasila se Pavlina Radovanović nakon napada

Autor:

Vesti

17.01.2024

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pavlina Radovanović, mlada devojčica iz Orahovca sa Kosova i Metohije, postala je poznata po svom izvanrednom talentu za pevanje srpskih tradicionalnih, kosovskih i patriotskih pesama.

"DOĐITE U MOJ ORAHOVAC DA PODRŽIMO NAROD I CRKVU" Oglasila se Pavlina Radovanović nakon napada

Foto: ATA Images

Nakono što su Šolakovi novinari javno napali Pavlinu Radovanović, pokušavajući da diskredituju njeno umetničko izražavanje i ljubav prema Srbiji. Komentari poput "opštenarodni povratak u srednji vek" i upoređivanje sa "staramajkom iz kosovskog ciklusa" naišli su na osudu javnosti, koja je prepoznala nepravedan napad na mladu umetnicu.

A sada se oglasila i saama Pavlina Radovanović na svom Instagram profilu.

- Dragi ljudi, braćo i sestre, prijatelji! Ovih dana, kada smo slavili Rođenje Hristovo, Svetog Stefana, Novo ljeto Gospodnje, kada predstoji Krstovdan i Bogojavljanje, došla su i iskušenja. HVALA SVIMA na neizmernoj podršci, svima koji ste se javljali, pružili mi podršku, trudim se da svima odgovorim. Hvala svim poznatim ličnostima koji su me bratski podržali, a najviše hvala Gospodu Bogu što imam sve vas!

Najveću podršku ćete mi svi pružiti tako što doći u Orahovac, da podržite moj narod i vidite moju crkvu zbog koje je moj rad počeo!
VOLIM VAS, SVI STE U MOM SRCU!
- napisala je Pavlina Radovanović na svom Instagram profilu.

 

 

Pavlina Radovanović, mlada devojčica iz Orahovca sa Kosova i Metohije, postala je poznata po svom izvanrednom talentu za pevanje srpskih tradicionalnih, kosovskih i patriotskih pesama. Međutim, njena ljubav prema rodnoj zemlji dovela ju je na metu neprimerenih komentara i osuda tajkunskih novinara.

Nakon što su se ovakvi napadi usmerili ka Pavlini, ljudi iz svih krajeva pokazali su solidarnost i pružili podršku talentovanoj devojčici. Poruke poput "O tebi govore tvoja dela, a oni neka pričaju", "Ponos", "Bog prati hrabre", "Pusti ih, bog sve vidi", "Ti si naš ponos i dika", "Pavlina, uz tebe smo i ne damo te" stizale su sa svih strana, pružajući podršku Pavlini u teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading