IZAŠAO U VOĆNJAK DA BERE TREŠNJE, A ONDA GA UDARIO GROM! Ovo je priča o Milu Munji kom je "svanulo" nakon grmljavine: Fakultet mu sad krenuo kao podmazan!

Autor: D.B.

Vesti

05.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mile Munja kaže da je imao "ludu sreću" da preživi.

IZAŠAO U VOĆNJAK DA BERE TREŠNJE, A ONDA GA UDARIO GROM! Ovo je priča o Milu Munji kom je "svanulo" nakon grmljavine: Fakultet mu sad krenuo kao podmazan!

Foto: Youtuube

Meštani jednog sela i dalje prepričavaju neverovatnu priču o mladiću koji je postao poznat kao Mile Munja. Njegova neverovatna sudbina počela je na njivi, dok je sa ocem berući trešnje doživeo nešto što je retko kome suđeno - udar groma.

Foto: Youtuube

Mile Munja

 

Silina udara groma

Dok su Mile i njegov otac razmišljali o berbi trešanja, nevreme ih je iznenadilo. Dok su se spremali da napuste njivu, grom ih je zadesio. Mile se seća kako je izgubio svest nakon što je svetlost obasjala okolinu, a zatim pao sa visine. Taj trenutak je ostavio snažan utisak na njega, ostavljajući ga bez osećaja i sa teškim opekotinama.

Čudesno preživljavanje

Mile se seća kako ga je otac odveo do ambulante, a na putu do tamo nevreme je nastavilo da besni. Ovo čudesno preživljavanje ostavilo je traga na Miletu, čije su opekotine svedočile o silini udara groma. Iako je prošlo dosta vremena od tog događaja, Mile i dalje nosi fizičke i emotivne ožiljke.

Neverovatne posledice udara groma

Opekotine koje je Mile dobio od udara groma bile su zastrašujuće. Njegova odeća je bila uništena, a patike su nestale sa stopala. Ovaj događaj ostavio je neizbrisiv trag na Miletu, ostavljajući ga sa sećanjima koja će ga pratiti do kraja života.

Republika

Foto: Youtuube

Mile Munja

 

Životna lekcija

Miletova priča je jedinstvena i predstavlja pravo čudo preživljavanja. Njegovo iskustvo služi kao podsetnik svima da se priroda može ispoljiti na neočekivane načine i da je važno biti svestan opasnosti od vremenskih nepogoda. Mile Munja ostaje simbol čovekove snage i izdržljivosti u suočavanju sa prirodnim silama.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading