Počelo izvlačenje nagrada "Uzmi račun i pobedi": NEKO ĆE DOBITI DUPLEKS U NOVOM SADU!

Autor: Republika

Vesti

17.03.2018

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treće izvlačenje nagrada u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", biće održano u subotu, 17. marta 2018. godine na Prvom programu RTS-a, sa početkom u 17.30 časova.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTS Prikazuje
Mnoge nagrade će biti dodeljene

U direktnom televizijskom prenosu vredne nagrade izvući će fudbaler Milan Jovanović, glumica Mina Lazarević, džudisti Stefan i Nemanja Majdov kao i studenti Fakulteta organizacionih nauka koji godinama uspešno predstavljaju Srbiju i Univerzitet u Beogradu na brojnim internacionalnim studentskim takmičenjima u rešavanju poslovnih studija slučaja. 

U emisiji će učestvovati i gosti iz privrede koji će, između ostalog, govoriti na temu sive ekonomije, borbe protiv iste i značaju ove nagradne igre i kampanje za celokupnu akciju.

Izvlačenje svih nagrada nadziraće petočlana Komisija nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". U trećem izvlačenju moći će da učestvuju samo fiskalni računi i slipovi koji su pristigli do petka, 16. marta 2018.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading