"UZMI RAČUN I POBEDI": Nagradni fond dupliran, Vlada deli neverovatno vredne nagrade!

Autor: alo.rs

Vesti

07.02.2018

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" biće podeljeno 100 putničkih automobila, dvostruko više nego prošle godine.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Prošlogodišnji dobitnici automobila

Vlada Srbije odlučila je na sednici 23. januara ove godine da se između ostalih vrednih nagrada, učesnicima nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" podeli ni manje ni više nego 100 putničkih automobila, a Republička direkcija za imovinu dobila je zadatak da najkasnije do 12. februara obezbedi ganc nova vozila za one najsrećnije, piše Alo!.

 

O kojim automobilima je reč još nije poznato, ali da priređivač nagradne igre ne sedi skrštenih ruku i da reči premijerke Ane Brnabić da će nagradni fond biti dupliran u odnosu na prošlu godinu nisu samo "obećanje ludom radovanje" potvrdili su i u Republičkoj direkciji za imovinu, koja treba da obezbedi nove četvorotočkaše za najsrećnije.

 - Aktom Vlade od 23. januara 2018. godine, odlučeno je da se u cilju podizanja poreske kulture i svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije organizuje Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2018" u dva kruga, a od strane priređivača, Vlade, Direkcija je zadužena da pribavi u javnu svojinu, između ostalog, za formiranje dela nagradnog fonda, 100 automobila – kažu u Direkciji.

Ove godine, očekuje se da nagradni fond bude oko 270 miliona dinara. Priređivač nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" 2018. je Vlada Republike Srbije i organizuje se pod pokroviteljstvom premijerke Ane Brnabić u saradnji sa NALED-om i privredom okupljenom u Savezu za fer konkurenciju.

Tokom trajanja dva kruga nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2018, paralelno će teći takmičenje opština i gradova u broju prikupljenih fiskalnih računa i slipova. Kako bi svi imali podjednaku šansu da pobede, opštine i gradovi su podeljeni prema broju stanovnika u tri takmičarske grupe - male, srednje i velike. Svaka od takmičarskih grupa imaće po tri pobednika.

Podsećamo, tokom prošle godine u nagradnoj igri koja je "zaludela celu Srbiju" učestvovalo je 8,5 miliona koverata, podeljeno je 735 nagrada, od toga 50 automobila fijat 500 L, a ukupan nagradni fond iznosio 135 miliona dinara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading